Golf 8 arka silecek cam suyu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ramses34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Mursel
Araç
Vw golf 8 impression
Merhabalar 2021 golf 8 impression sahibiyim dun arka cami temizlemek istedim ancak arka silecekten su gelmedi. Kaputu acip cam suyu sivisi ekledim biraz ancak yine ise yaramadi arka silecek icin farkli bir yere dolum yapmam gerebilir mi diye kontrol ettim ancak farkli bi yer bulamadim

Hocam biraz uzun süre ittirin kolu arkaya bayağı bir hortum mesafesi olduğundan su tamamen bittiyse geç geliyor ilk seferinde.

Upvote 0
Merhabalar 2021 golf 8 impression sahibiyim dun arka cami temizlemek istedim ancak arka silecekten su gelmedi. Kaputu acip cam suyu sivisi ekledim biraz ancak yine ise yaramadi arka silecek icin farkli bir yere dolum yapmam gerebilir mi diye kontrol ettim ancak farkli bi yer bulamadim
Merhaba, ön ve arka su ayrı ayrı değil. Tek bidon ile kaputun altından dolum yapılmakta. Eğer @Momenty nin dediği gibi bir süre bastığınızda gelmiyorsa borular ya da fıskiye tıkanmış olabilir. Tıkanmalar genelde musluk suyu ile cam suyunu doldurduğunuzda kireçlenmeden kaynaklanmakta.

Ön cama denediğinizde çalışıyor mu? Arka cama su atmak için silecek kolunu uzunları yakar gibi ileri doğru ittirip beklettiğinizde motor sesi geliyor mu?

Upvote 0
Merhaba, ön ve arka su ayrı ayrı değil. Tek bidon ile kaputun altından dolum yapılmakta. Eğer @Momenty nin dediği gibi bir süre bastığınızda gelmiyorsa borular ya da fıskiye tıkanmış olabilir. Tıkanmalar genelde musluk suyu ile cam suyunu doldurduğunuzda kireçlenmeden kaynaklanmakta.

Ön cama denediğinizde çalışıyor mu? Arka cama su atmak için silecek kolunu uzunları yakar gibi ileri doğru ittirip beklettiğinizde motor sesi geliyor mu?
Merhabalar on cam icin sorun yok calisiyor arka cami denerken evet motor sesi geliyor silecek calisiyor ama su yok araci yeni aldigim icin benden once ne dolduruldu bilmiyorum ama ben shell helix cam suyu takviyesi yaptim biraz yine degisen bisey olmadi

Upvote 0
Malesef sabah uzun sure denedim 2 kez ama olmadi
Hocam motor sesi geldiği halde uzun süre gelmiyorsa tıkalı muhtemelen. Görünürde kireç vs var mı ? İnce bir iğneyle (mümkünse insülin iğnesi) deliği açmaya çalışabilirsiniz aklıma başka bir yöntem gelmedi :/

Upvote 0

Geri