momentS7 Üye Katılım 12 Ara 2024 Mesajlar 222 Tepkime puanı 174 Konum istanbul İsim tugrul Araç model y legacy sr 31 Tem 2025 #1 Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım
Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım
Xcorpit39 Katılımcı Üye Katılım 19 Tem 2023 Mesajlar 1,584 Tepkime puanı 1,724 Konum İstanbul İsim Onur Araç Golf 8,5 + Porsche 911 31 Tem 2025 #2 momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... çok güzel durmuş
momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... çok güzel durmuş
POTATOmehmet Üye Katılım 30 Tem 2025 Mesajlar 468 Tepkime puanı 244 Konum Diyarbakır İsim MEHMET Araç 2010 Renault Symbol 1.5 DCİ+S̶k̶o̶d̶a̶ ̶R̶a̶p̶i̶d̶ ̶2̶0̶1̶5̶ ̶1̶.̶2̶ ̶T̶S̶I̶ ̶A̶m̶b̶i̶t̶i̶o̶n̶ ̶D̶S̶G̶ 31 Tem 2025 #3 momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... nimet seçilmez golf hayırlı olsun kırmızı sırıtır aracın renginden dolayı ama mavi güzel bir seçenek gibi
momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... nimet seçilmez golf hayırlı olsun kırmızı sırıtır aracın renginden dolayı ama mavi güzel bir seçenek gibi
UBC53 Katılımcı Üye Katılım 19 May 2024 Mesajlar 1,649 Tepkime puanı 1,328 Konum İstanbul İsim Ataberk Araç Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ 31 Tem 2025 #4 kırmızı mavi tofaşcı işine döndü hocam gerçekten güzel durmuyor. en güzeli orijinal gümüş rengine boyamak ya 1-2 ton koyu tonuna boyamak çok daha temiz gözü yormayan oem bir görüntü alırsınız
kırmızı mavi tofaşcı işine döndü hocam gerçekten güzel durmuyor. en güzeli orijinal gümüş rengine boyamak ya 1-2 ton koyu tonuna boyamak çok daha temiz gözü yormayan oem bir görüntü alırsınız
Xcorpit39 Katılımcı Üye Katılım 19 Tem 2023 Mesajlar 1,584 Tepkime puanı 1,724 Konum İstanbul İsim Onur Araç Golf 8,5 + Porsche 911 31 Tem 2025 #5 momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... adliye caddesi değilmi bura gebze ?
momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... adliye caddesi değilmi bura gebze ?
KS KS momentS7 Üye Katılım 12 Ara 2024 Mesajlar 222 Tepkime puanı 174 Konum istanbul İsim tugrul Araç model y legacy sr 31 Tem 2025 #6 Xcorpit39 dedi: adliye caddesi değilmi bura gebze ? Genişletmek için tıkla ... evet orası
ofk77 Üye Katılım 3 Ağu 2023 Mesajlar 463 Tepkime puanı 359 Konum İstanbul İsim Ömer Faruk Köseoğlu Araç 2018 Golf 7.5 comfortline 1 Ağu 2025 #7 Yarış mavisi ama cilalı olsun yoksa normal spray gümüş iyidir.
R RmznOzsoy Yeni Üye Katılım 6 Nis 2025 Mesajlar 25 Tepkime puanı 19 Konum İstanbul İsim RamazanOzsoy Araç Golf 8.5 1 Ağu 2025 #8 momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Bence akçalı'nın sarı güzel durur. Araç koyu renk, jantlar koyu.. Bence
momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Bence akçalı'nın sarı güzel durur. Araç koyu renk, jantlar koyu.. Bence
KS KS momentS7 Üye Katılım 12 Ara 2024 Mesajlar 222 Tepkime puanı 174 Konum istanbul İsim tugrul Araç model y legacy sr 1 Ağu 2025 #9 RmznOzsoy dedi: Merhaba, Bence akçalı'nın sarı güzel durur. Araç koyu renk, jantlar koyu.. Bence Genişletmek için tıkla ... sarısitede gri otomobilleri seçtim gerçeten spor arabaların çoğu sarı kaliperli ve yakışıyor şaşırdım şuan
RmznOzsoy dedi: Merhaba, Bence akçalı'nın sarı güzel durur. Araç koyu renk, jantlar koyu.. Bence Genişletmek için tıkla ... sarısitede gri otomobilleri seçtim gerçeten spor arabaların çoğu sarı kaliperli ve yakışıyor şaşırdım şuan
D DifferenceCan Katılımcı Üye Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 1,638 Tepkime puanı 1,244 Konum Türkiye İsim Can Araç Model Y Juniper 3 Ağu 2025 #10 Renkli kaliper işinin suyu çıktı bana kalırsa. En iyisi siyah veya gümüş. Sizin şuan ki kombin gayet şık bence ellemeyin.
Renkli kaliper işinin suyu çıktı bana kalırsa. En iyisi siyah veya gümüş. Sizin şuan ki kombin gayet şık bence ellemeyin.
KS KS momentS7 Üye Katılım 12 Ara 2024 Mesajlar 222 Tepkime puanı 174 Konum istanbul İsim tugrul Araç model y legacy sr 24 Ağu 2025 #11 Vazgeçtim, herhangi bir renge boyatmadım. Herkese çok teşekkür ediyorum.
R rhythm Yeni Üye Katılım 28 Haz 2025 Mesajlar 13 Tepkime puanı 7 Konum muş İsim se Araç henüz yok 18 Mar 2026 #12 momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... hocam jant 18 inc mi birde aracı ne ile bastınız kaç cm bastınız
momentS7 dedi: Herkese iyi forumlar, umarım iyisinizdir Jantları msw p1 ile değiştirdim sırada kaliperleri boyatmak var, araca uyması açısından mavi veya kırmızı arasında kaldım siz ne diyorsunuz? edit: yaya geçidine araç park etmeyelim yapışkanlı not uyarısı aldım Genişletmek için tıkla ... hocam jant 18 inc mi birde aracı ne ile bastınız kaç cm bastınız
omer Katılımcı Üye Katılım 18 Ağu 2024 Mesajlar 2,105 Tepkime puanı 1,703 Konum earth İsim omer Araç golf 8.5 18 Mar 2026 #13 şu jantın 17 si olsa direkt alınır
KS KS momentS7 Üye Katılım 12 Ara 2024 Mesajlar 222 Tepkime puanı 174 Konum istanbul İsim tugrul Araç model y legacy sr 18 Mar 2026 #14 rhythm dedi: hocam jant 18 inc mi birde aracı ne ile bastınız kaç cm bastınız Genişletmek için tıkla ... evet 18 jant eibach spor yay -3 cm
rhythm dedi: hocam jant 18 inc mi birde aracı ne ile bastınız kaç cm bastınız Genişletmek için tıkla ... evet 18 jant eibach spor yay -3 cm
omer Katılımcı Üye Katılım 18 Ağu 2024 Mesajlar 2,105 Tepkime puanı 1,703 Konum earth İsim omer Araç golf 8.5 18 Mar 2026 #15 .