DSG Hantallık

İsim
Uğur
Araç
Golf
Aniden hızlanmam gerektiği anlarda hızlanamıyorum mevcut vitesi çok düşürüp öyle hızlanıyor aracım golf 7,5 1.6 tdi eskiden böyle değildi neyden kaynaklı olabilir

DSG Tüp basınçlarını kontrol ettirin. Yeteri kadar sağlıklı basınç oluşturmuyor gibi.

Çok düşürüp ten kasıt nedir hocam aniden gaza oturduğunuz da 2 vites düşmesi normal birsey bence

Aniden hızlanmam gerektiği anlarda hızlanamıyorum mevcut vitesi çok düşürüp öyle hızlanıyor aracım golf 7,5 1.6 tdi eskiden böyle değildi neyden kaynaklı olabilir
tam bilmemek ile beraber aynı problem benim DSG skoda rapidimde oldu usta bir tel gibi bir şeyi gerdiğini söyledi bedavaya yaptı sorunum ortadan kalktı vede baskı balatasınıda kontrol ettirebilirsiniz

tam bilmemek ile beraber aynı problem benim DSG skoda rapidimde oldu usta bir tel gibi bir şeyi gerdiğini söyledi bedavaya yaptı sorunum ortadan kalktı vede baskı balatasınıda kontrol ettirebilirsiniz
Şimdi geldim Reset garaja basınç tüpü oringi patlak çıktı

hocam yapılan işlemler ve fiyat bilgisi verebilir misiniz ? Birde aracınızın km si kaç ?
142.500 de şanzıman yağı mekantronik yağı ve tüp değişimi 12.500 tl kampanyadaymış 3 sene garanti veriyorlar test sürüşüne çıktı usta şimdi ben henüz arabaya binmedim vuruntu ve gecikme şikayetlerini araca binince yazarım hocam

zam gelmiş demekki bende reset garajda 1 ay önce 10 bin tl ye tüpü değiştirdim

kavrama volan değişmeme rağmen araç hantaldı bir yola bağlanmaya kalktığımda hızlanması daha doğrusu devirlenip harakete geçmesi çok uzun sürüyordu

truckpoint tüpe geçtikten sonra sorunlarım çözüldü hantallık büyük ölçüde gitti

zam gelmiş demekki bende reset garajda 1 ay önce 10 bin tl ye tüpü değiştirdim

kavrama volan değişmeme rağmen araç hantaldı bir yola bağlanmaya kalktığımda hızlanması daha doğrusu devirlenip harakete geçmesi çok uzun sürüyordu

truckpoint tüpe geçtikten sonra sorunlarım çözüldü hantallık büyük ölçüde gitti
Bende de bu hantallık kalktı ama vuruntu azda olsa devam ediyor

Bende de bu hantallık kalktı ama vuruntu azda olsa devam ediyor
4. ve 5. viteste 2000 devir sabit hafif gaz ile sürüş yapın. her iki viteste de 5 er dakika sürüş yapın. temel ayar sonrası yol adaptasyonu bu şekilde yapılıyormuş

Geri