MIB2 Retrofit Sonrası Mikrofonda Sorun ve Hoparlör Sesi Değişimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tatar59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Hüseyin B.
Araç
MK7/2016-1.4 TSİ 125-MANUEL
Merhabalar, golf7 comfort aracıma passattan çıkma mib2 864c üniteli set taktırdım. Multimedyaya bluetuth ile bağlandıktan sonra telefonla görüşmelerde karşı tarafın sesi ses açık olmasına rağmen çok az geliyor, araçtan çıkan orjinal 5 inç multimedyada bu sorun yoktu, birde mib2 setten sonra ses kalitesinde artış oluyormuş ancak tam tersi orjinal multimedyaya göre ses kalitesi düştü, görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. @HONEY @Oktay_b8_gte

Merhaba hayirli olsun

Ses kalitesi dusuk geldiyse ses parametresi ile çözülür

Tel gorusmede ses az gelme sorunu hic duymadım hocam

Parametre ile belki tel gorusme ses seviyesi de duzelebilir

Merhaba hayirli olsun

Ses kalitesi dusuk geldiyse ses parametresi ile çözülür

Tel gorusmede ses az gelme sorunu hic duymadım hocam

Parametre ile belki tel gorusme ses seviyesi de duzelebilir
Tşkr ederim Bülent agam 🙏🏻
Abi peki bu ses parametresini bizim normal vag yazılımcıları filan yapabilir mi ? Yoksa ayrı bir cihazı mı var

Tşkr ederim Bülent agam 🙏🏻
Abi peki bu ses parametresini bizim normal vag yazılımcıları filan yapabilir mi ? Yoksa ayrı bir cihazı mı var

Ses parametresi odis cihazi ile yapiliyor yanlış bilmiyorsam vcds kablosu ile olmaz ve ses parametre dosyası elinde olan kişiler yapabilir

Taktirdigiiz yer cok kolay çözebilir

Mikrofon da kesinlike sorun yoktur ses karsiya az gitseydi mikrofonda bellki sorun olabilirdi

Mikrofonun tek amaci sesi karşıya yollamak

Bence parametre ile hepsi çözülür caninizi sikmayin gule gule kullanin

Hayırlı olsun öncelikle gulle gulle kullanın
Cevapları @HONEY Hocam vermıs zaten
Unıteyı takan kişinin montaj sonrası konturollerı yapması gerekir
gerekıyorsa parametre atması lagzımdı
864C unıtenın ses kalıtesı mükemmeldir

Ses parametresi odis cihazi ile yapiliyor yanlış bilmiyorsam vcds kablosu ile olmaz ve ses parametre dosyası elinde olan kişiler yapabilir

Taktirdigiiz yer cok kolay çözebilir

Mikrofon da kesinlike sorun yoktur ses karsiya az gitseydi mikrofonda bellki sorun olabilirdi

Mikrofonun tek amaci sesi karşıya yollamak

Bence parametre ile hepsi çözülür caninizi sikmayin gule gule kullanin
Hayırlı olsun öncelikle gulle gulle kullanın
Cevapları @HONEY Hocam vermıs zaten
Unıteyı takan kişinin montaj sonrası konturollerı yapması gerekir
gerekıyorsa parametre atması lagzımdı
864C unıtenın ses kalıtesı mükemmeldir
Çok sağolun reisler 🙏🏻

Çok sağolun reisler 🙏🏻
Aynı durum golf 8 aracımda park sensörü ve logo kamera retrofiti sonrası başıma geldi.(mikrofon çalışmıyor, ekran uyarıları emniyet kemeri ikazı sesleri garip geliyor) Hala çözebilmiş değiliz. En son tavan ışıklandırmalarının ve mikrofonun bulunduğu üniteyi söküp tekrar taktık.(mikrofon problemi için) Hala durum aynı... Sanırım bu ünite problemi kronikmiş. Daha öncede benim arabanın ilk sahibi üniteyi garantiden değiştirmiş. Özetle son çare üniteyi tekrar değiştirmek için servise başvuracağım. Öylede çözülmez ise @HONEY abi desteklerini rica ediyoruz. Belki bu parametre işlerinden anlayan birine yönlendirirsin.

Geri