Golf 8 Impression Yan Ayna Geri Vites Ayarı

Şİimdi 8,5 imp kullanıcısı olarak araç içinde L/R şeklinde aynaları oynatabiliyorum
bunun için illa katlanır ayna mı olması gerekiyor
sonuç olarak aynalar oynuyor katlanırla ne ilgisi var bilerek mi böylke yapılmış

Geriye takınca sağ aynanın aşağı inmesini istiyorsan evet…

Şİimdi 8,5 imp kullanıcısı olarak araç içinde L/R şeklinde aynaları oynatabiliyorum
sonuç olarak aynalar oynuyor katlanırla ne ilgisi var bilerek mi böylke yapılmış
Hafıza özelliği genelde katlanır aynalarda oluyor ama hepsinde olmuyor tabi ki belki de onun için öyle demiş olabilirler. Önemli olan aynanın hafızaya alma özelliğinin olması. bunun kontrolunü de Obdeleven ile 52 Pessenger Door => Canlı veri => "Mirror memory" seçeneğini okeyleyin ve alttaki 1. resime benzer sayı değerleri varsa hafıza özelliği var demektir. Yok eğer 2. resimdeki gibi hiçbir değer olmayıp özellik etkin değilse hafıza yok demektir.

Ekli dosyalar

• Hafızalı Ayna.jpg
    Hafızalı Ayna.jpg
    50.2 KB · Görüntüleme: 8
  • Hafızasız ayna.jpg
    Hafızasız ayna.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 8
metin abi evet
geriye takınca sağ ayna inmesini istiyorum
ancak yapamadım

Servisten orjinal katlanır ayna almadan olmaz ayrıca araç İmpression ise kapı kontrol üniteleri değişmesi gerek oda değişmeden çalışmaz…

Sonu K
IMG_4223.jpeg

Mesaj #3

Servisten orjinal katlanır ayna almadan olmaz ayrıca araç İmpression ise kapı kontrol üniteleri değişmesi gerek oda değişmeden çalışmaz…

Sonu K
IMG_4223.jpeg

Mesaj #3

bayağ bayağ uğraşılı iş
teşekkür ederim metin abi

Sanırım kapı modülleri ile alakalı hafızaya alma işi. Bizim kapı modülleri üst paketlerden farklı.

Golf 8 life da mesela uygun kapı modülü var. Direk katlanır ayna takabiliyorsun. Ama bizde kapı modülleri de değişiyor

Sanırım kapı modülleri ile alakalı hafızaya alma işi. Bizim kapı modülleri üst paketlerden farklı.

Golf 8 life da mesela uygun kapı modülü var. Direk katlanır ayna takabiliyorsun. Ama bizde kapı modülleri de değişiyor

Life da sorun yok, İmpression da sorun var aslında hepsine tek tip takıp geçseler ne güzel olur…

Life da sorun yok, İmpression da sorun var aslında hepsine tek tip takıp geçseler ne güzel olur…
Malzemeden kısma çabası işte o da. Benim sokakta Park yerleri sol tarafta ondan çok dert olmuyor bana. Ama olsa fena olmazdı tabi

Geri