Golf 7 Highline Aracıma Far Ve Ampul Tavsiyesi

İsim
Ömer
Araç
Golf 7 1.6 TDİ HİGHLİNE 2013
Merhabalar sayın forum üyeleri. Ben bir golf 7 1.6 tdi dizel otomatik higline araç aldım. Farları da orijinal dendi. Fakat u led değil. Ben tabi yıllardır golfe hayran hayran bakarken hep u ledin hatta şimdi öğreniyorum ki çift u ledin gizli hayranıymışım. Arabamda da dün itibari ile sağ farım göz kırpar gibi yaptı yaptı ve gitti. Şöyle oldu. Her açılışta arada gidip geldi ama araç çalışınca geldi. Fakat dün itibariyle sağ far arızası dedi ve gitti. Kafamdaki süreçlerde sizlerden tavsiye bekliyorum açıkçası. Benim far görselleri şu şekilde.

İçeriğinin temizlenmesi faydalı olacaktır genel durumu bence temizlik hariç far kulakları vs neredeyse kusursuz. Sorun yok. İlk sorum şu bu farı temizletip bir çift kısa far taksam ki forumda OSRAM D3S nightbreaker deniliyor iyidir deniliyor. bunu mu taksam?
Diğer seçenek hayalimdeki çift u led fara geçip bunu da sonradan satsam mı? Satarsam ne kadar eder? Yenisini alırken ekstra parça almam gerekir mi? Gerekirse ne tutar gibi soruları merak ediyorum.
Birkaç forum yazısını uzun uzun okudum. Ve karar veremediğimden sizlere sorayım dedim.

Ekli dosyalar

• far.jpg
    far.jpg
    112.5 KB · Görüntüleme: 6
  • far2.jpg
    far2.jpg
    132.2 KB · Görüntüleme: 6

Geri