Branda güneş altında zarar verir mi?

İşte bende bunu yapacağım evdeki eski bir örtüden…
Yaptıklarınızı paylaşsanız:) yormazsınız bizi🤗
Abi arkadaşım yazlığa kuşadasına gitti.Onun g30 aracına verdim orada kullansın boyutlar aşağı yukarı aynı diye gelince atarım mutlaka.Çok şükür binadaki tek arabalık garajı ayarladım,artık orada yatıyor variant.Bizim gibi kıl adamlar için biçilmiş kaftanmış olmayan herkese nasip olur umarım. :)

Her yaz yazlığa gittiğimde bu şekilde yatak örtüsünden güneşten korumak amaçlı örterim, ancak yağmur yağmaması gerekir, eğer yağmur yağar ise ve örtüyü hemen çıkarmak gerekir.
Evet hiç deneyimlemedim ama kesinlikle yağmurda üstünden almak gerek.Dışı su geçirmez branda altı kumaş diktirilebilir aslında.Normal satılan brandalarda hiç konuşulmuyor fakat iç astar kumaşları çok kalitesiz oluyor.Boyayı rüzgarda vs. çizebilir.O yüzden onlara hiç girişmedim.

Eğer daha vaktiniz varsa iki yatak örtüsünü diktirip,kaputun ucundan panjura inen örtünün köşelerine ip diktirebilirsiniz bence.İpleri de janta düğüm atarsanız kaput tavan yan camlar korunmuş olur en azından.

onda yapacak bir şey yok kuş pisliğinden korunması için bir ürün kısa süre için ancak kendi imkanın ile üstüne eski bir çarşaf at kenarlarına çamaşır ipi bağla jantlardan ger kurtul ben eskiden köyde yapıyordum…

diğer türlü bu ürün iki yönlüde korur…

IMG_1430.jpeg
Metin abinin attığı da pahalı değilmiş terzide uğraşmaktansa bu da alınır bence.

Herkese merhaba, iyi akşamlar.
Bu hafta yıllık izin ve tatil planları sebebiyle arabayı yabancı olduğum bir şehirde 5 gün bırakmak durumundayım.
Deniz kenarı ve kapalı otopark malesef mevcut değil.
Branda alsam güneş altında 5 gün bir zararı olabilir mi? Farklı önerileriniz varsa sevinirim.
Tsk.
Penye olanlardan al dağhan miflon vb ürünlerden uzak dur

Geri