Yeni aracımda yardımlarınıza ihtiyacım var

İsim
melih
Arkadaşlar ,
Ev alma durumundan dolayı golf rline marka aracımı satıp bugün yerine Polo 1.2 tsi comfortline 50nde sadece ön tamponu değişmiş bir araç aldım.

Aracım genel manada kondisyon ve kozmetik üzerinden 8/10 diyebilirim ama beni rahatsız eden bir konu var. Araçta eski stil bir park sensörü var , ayna üstüne konmuş ve tamponda dışa doğru çıkmış gözleri bulunan . Bu beni çok rahatsız ediyor.
Bunu ben değiştirmek istiyorum , hem amblem içi geri görüş koymak istiyorum hemde bu park sensörlerini orjinale çevirmek istiyorum .
Bunu yaptırabileceğim önerebileceğiniz yerlere ihtiyacım var destek olursanız sevinirim:)
Yeni aracımın fotoğrafı ve o rezil park sensörü fotoğrafı aşağıdadır 😀

Ekli dosyalar

• IMG_1309.jpeg
    IMG_1309.jpeg
    297.3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1308.jpeg
    IMG_1308.jpeg
    286.1 KB · Görüntüleme: 56
  • FB8C6E61-0232-456C-995F-73C37C5F52B3.jpeg
    FB8C6E61-0232-456C-995F-73C37C5F52B3.jpeg
    247.2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1295.jpeg
    IMG_1295.jpeg
    563 KB · Görüntüleme: 56

@mlh07 Hocam Öncelikle Hayırlı Olsun, Konumunuz Neresi? Birde Tamponlar Üzerinde ki Park Sensörlerinin Delik Çapı, Orijinal Sensörlerin Delik Çapından Büyük ise Tamponlara Plastik Kaynak İşlemi veya Değişim Söz Konusu Olabilir.

Arkadaşlar ,
Ev alma durumundan dolayı golf rline marka aracımı satıp bugün yerine Polo 1.2 tsi comfortline 50nde sadece ön tamponu değişmiş bir araç aldım.

Aracım genel manada kondisyon ve kozmetik üzerinden 8/10 diyebilirim ama beni rahatsız eden bir konu var. Araçta eski stil bir park sensörü var , ayna üstüne konmuş ve tamponda dışa doğru çıkmış gözleri bulunan . Bu beni çok rahatsız ediyor.
Bunu ben değiştirmek istiyorum , hem amblem içi geri görüş koymak istiyorum hemde bu park sensörlerini orjinale çevirmek istiyorum .
Bunu yaptırabileceğim önerebileceğiniz yerlere ihtiyacım var destek olursanız sevinirim:)
Yeni aracımın fotoğrafı ve o rezil park sensörü fotoğrafı aşağıdadır 😀

Orjinal park sensörü nereden baksan min 15k civarı… + işcilik
Sen tamponu önce tamire sonra boyaya versen oda min 8₺ civarı olur…

Önce maslak ve ikitellideki çıkmacılara, sarı sitedeki çıkma tamponlara bak her şeyi üzerinde ürün bulursan rakamda uygun ise alabilirsin…

Yada böyle binmeye devam…

Son düzenleme:
Orjinal olmayan ürün o yüzden herzaman ya orjinal yada hiç
Balgaraj var ender anadoluyakasinda bir görüş

Hocam hayırlı olsun orjinal park sensörü i elimde mevcut .Düşünürseniz montaj dahil uygulama yapabilirim .çapları 18 mm ise yerine oturur büyüksede olur ama kapatıp yenisini açmak en güzeli

Arkadaşlar merhaba,
Ender elektronikte işlemleri yaptırdım , hatta amblem içi geri görüşte yaptırdım . Gerçi ekran çok küçük ama destekledi .
Toplamda 36.bin tl gibi bir ücret tuttu.
Şansıma eski park sensörü gözleri , orijinal ile aynı boyutta çıktı tamponlara işlem gerekmedi

Geri