Golf MK7 Wide Body Kit

İsim
Ayberk Enis
Araç
Golf Mk7 - Stage 2 - 160hp
Selamlar,

Golf 7 için Wide body kit arıyorum. Türkiye de üreten ya da yurt dışından getiren bildiğiniz kimse var mı? Forum da wide body kit'li araç var mı onu da merak ediyorum :)

1753170056067.png

Aslında Pandem'in kiti çok güzel ama sadece tek kapı için var, 4 kapı için bulamadım...

Selamlar,

Golf 7 için Wide body kit arıyorum. Türkiye de üreten ya da yurt dışından getiren bildiğiniz kimse var mı? Forum da wide body kit'li araç var mı onu da merak ediyorum :)

1753170056067.png

Aslında Pandem'in kiti çok güzel ama sadece tek kapı için var, 4 kapı için bulamadım...
[/URL]
Forumda bir adet vardi sanirim bu kadar genis degil ama ön camurluklari ve kaputu cok guzel duran 1.4tsi tek kapi beyaz bir araba vardi. Sahibi kirmiziya cevirip dedigim camurluk-kaput degisimini yapmisti konusu hala duruyordur.

Güzel işleri var gibi duruyor. İnceleyeyim, teşekkür ederim 🙏
Forumda bir adet vardi sanirim bu kadar genis degil ama ön camurluklari ve kaputu cok guzel duran 1.4tsi tek kapi beyaz bir araba vardi. Sahibi kirmiziya cevirip dedigim camurluk-kaput degisimini yapmisti konusu hala duruyordur.

@MeetGarage dan bahsediyorsun muhtemelen konuyu ekliyorum…

Ama aynı kişilermi sahipleri devrettilermi bilemiyorum konu içinde numarası olması gerek…

İrt Whaps; 0538 367 65 64

https://www.golftutkusu.com/topic/19352-golf-mk7-1-4tsi-coupe-projesi/

@MeetGarage dan bahsediyorsun muhtemelen konuyu ekliyorum…

Ama aynı kişilermi sahipleri devrettilermi bilemiyorum konu içinde numarası olması gerek…

İrt Whaps; 0538 367 65 64

https://www.golftutkusu.com/topic/19352-golf-mk7-1-4tsi-coupe-projesi/
Evet inceledim o konuyu, MeetGarage 'a da ulaşıp bir fikir edineyim.

Bu kiti buldum jumdoo'da ama stock yok. Bodykit'e vereceğim paraya acımıyorum ama bir body kit parası kadar da vergi/gümrük/kargo çıkıyor. Türkiye'de bir çözüm üretmeye daha yakınım şuan da.

1753425827436.png1753425819555.png

@ayberkenis Hocam yanlış anlamayın ama bu kadar yere yapışık tampon ve marşpiyellerle Türkiye'de nerede sürmeyi düşünüyorsunuz?

@ayberkenis Hocam yanlış anlamayın ama bu kadar yere yapışık tampon ve marşpiyellerle Türkiye'de nerede sürmeyi düşünüyorsunuz?
Estağfurullah ne yanlış anlaması. Bu kadar yere yapışık olmayacak şekilde custom bir tasarım daha çok beni tatmin eder. Bu attığım görseller sadece istediğim genişliği göstermek amacıyla. Bunu yurt dışından getirsem de üzerinde ufak tefek oynamalar yapmayı planlıyorum.

Basık bende sevmiyorum, hele Türkiye'de dediğiniz gibi hiç sağlıklı değil. Komfordan olabildiğince az taviz verdiğim bir kit var kafamda.

golfe bak aile arabası zibidi arabası oldu
Şimdi öncelikle sizin Golf aracınızı çalıp zorla bu body kitleri takmayı planladığımı söylemedim. Kendi aldığım aracıma, kendi zevkime göre istediğimi yapıyorum. Golf'ü aile aracı olarak görüyor olabilirsiniz, ben görmüyorum. Sizi rahatsız eden nedir? Siz fabrika çıkış haliyle binebilirsiniz? Bir aile aracının GTI, R, TCR versiyonları olması mesela size batıyor mu? Volkswagen'e mail atın, R falan niye üretiyosunuz "zibidi arabası" oluyor diye :D

Bu yapılanı beğenmeyebilirsiniz, kendi aracınıza uygulamazsınız. Beğenmediğinizi belirten bir yorum yapsanız eyvallah.

Neyse, siz stock aracınıza dilediğiniz gibi binebilirsiniz. Bende kendi aracıma istediğim gibi biniyorum. Size de başkalarının kendi keyfine göre yaptığı şeylere karışmamanız konusunda akıl ve fikir diliyorum.

Ayrıca aşağıdaki örneklere de bakarsınız :)

Ekli dosyalar

• 1753428787841.png
    1753428787841.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 4
Evet inceledim o konuyu, MeetGarage 'a da ulaşıp bir fikir edineyim.

Bu kiti buldum jumdoo'da ama stock yok. Bodykit'e vereceğim paraya acımıyorum ama bir body kit parası kadar da vergi/gümrük/kargo çıkıyor. Türkiye'de bir çözüm üretmeye daha yakınım şuan da.

1753425827436.png1753425819555.png

Ozaman onlar ile görüşmelisin sonuçta yaptılar birşeyler aynı yolu izleyerek devam edersin…

@ayberkenis Anladım hocam, ben fotolardaki gibi yapacaksınız zannetmiştim, kusura bakmayın :)
Yok estağfurullah, ne kusuru. Ben doğru açıklayamamışım :) Sadece geniş body kit anlamında attım :)

Ozaman onlar ile görüşmelisin sonuçta yaptılar birşeyler aynı yolu izleyerek devam edersin…
Evet hocam, onlara da ulaşacağım ama işte kargosu vergisi derken maliyeti iki katına çıkıyor. Teşekkür ederim ilginize (y)

Geri