İyi ki camlara film yaptıralım dedik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan momentS7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
tugrul
Araç
golf 8.5 imp
Herkese iyi forumlar malum yaşadığım durumu az çok tahmin etmişsinizdir üstelik SIFIR ARABAMA! o camdaki filmler olmamıştı dedim değiştirin bu olmamış filmi değiştirdiler ama arabamı çizdiler salak herifin biri üşendi havlu koymadan direk uygulamış.

WhatsApp Image 2025-07-13 at 7.21.59 PM.jpeg

O kadar sildim bastırdım çizikler geçmiyor otokuaför gibi yerlere sordum sert plastik olduğu için birşey yapamazsınız dediler döşeme değişirse çözülebilirmiş anca.

Arkadaşlar aracınızı bilmediğiniz tanımadığınız yerlere bırakmayın ben pişmanım siz yanmayın.

Herkese iyi forumlar malum yaşadığım durumu az çok tahmin etmişsinizdir üstelik SIFIR ARABAMA! o camdaki filmler olmamıştı dedim değiştirin bu olmamış filmi değiştirdiler ama arabamı çizdiler salak herifin biri üşendi havlu koymadan direk uygulamış.

WhatsApp Image 2025-07-13 at 7.21.59 PM.jpeg

O kadar sildim bastırdım çizikler geçmiyor otokuaför gibi yerlere sordum sert plastik olduğu için birşey yapamazsınız dediler döşeme değişirse çözülebilirmiş anca.

Arkadaşlar aracınızı bilmediğiniz tanımadığınız yerlere bırakmayın ben pişmanım siz yanmayın.
Türkiyede işçilik kalitesi çok kötü gerçekten işini hakkıyla yapan yer sayısı az geçmiş olsun kötü olmuş

geçmiş olsun. belki de gıcığına özensiz çalışmış olabilir. ilkini beğenmeyip bir kez daha yaptırdın ya.

Geçmiş olsun hocam bir uygulama yaptırırken maliyet odaklı olmamak lazım referansı olanı tercih etmek en mantıklısı olacak
hiç sormayın, artık kimseye danışmadan yaptırmayacağım
geçmiş olsun. belki de gıcığına özensiz çalışmış olabilir. ilkini beğenmeyip bir kez daha yaptırdın ya.
ben de tek yıldızı çaktım sıfır arabamı çizdiler diye yazdım dükkan sahibi burda çok hassas

hiç sormayın, artık kimseye danışmadan yaptırmayacağım

ben de tek yıldızı çaktım sıfır arabamı çizdiler diye yazdım dükkan sahibi burda çok hassas
MAhkemeye verin cimere başvurun bişi yapın bence. Artık ne yapılması gerekiyorsa. Ugraşsınlar en azından

Geçmiş olsun hocam çizilen tek yeriniz aslında orası değil fitili sökmek için döşemenin yan tarafından düz tornavida sokmuş sanki döşemeyide yandan zedelemiş.
Gyeon preserve deneyin %80e kadar bir kapatma sağlar size

Öncelikle geçmiş olsun referaslı yerleri tercih etmekte fayda var arkadaşların söylediği gibi.
Benim aracımdada benzer çizikler vardı aşağıdaki ürün ile yüksek oranda kayboldu tavsiye ederim...
https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&product_id=2615
deneyelim
MAhkemeye verin cimere başvurun bişi yapın bence. Artık ne yapılması gerekiyorsa. Ugraşsınlar en azından
o kadar ciddi bir durum yok zaten uğraştırdım adamları 5 saat
Geçmiş olsun hocam çizilen tek yeriniz aslında orası değil fitili sökmek için döşemenin yan tarafından düz tornavida sokmuş sanki döşemeyide yandan zedelemiş.
Gyeon preserve deneyin %80e kadar bir kapatma sağlar size
tüm kapıların döşemesi hafif açılıyor içerisinden çubuk gibi bişey çıkıyor araya havlu sokuyorlar film uyguluyorlar orası normal yani

Geri