Golf 8 GTI Dönüşüm

İsim
Buğra Çınar
Araç
Golf 8
Herkese merhabalar, 2021 model Golf 8 aracıma GTI dönüşüm yaptırmak istiyorum. Boya ve montaj dahil olmak üzere nerede yaptırılmalı? Bu konudaki tecrübelerinizi, yer önerilerinizi, nelere dikkat edilmeli bunları paylaşabilir misiniz?

( GTI panjurda olan kırmızı çizgi normal GTI'da farlarda da devam ediyor bildiğiniz üzere, bu çizgiyi sticker olarak satın alabiliyorsunuz. Eğer ihtiyacı olan var ise ürünü paylaşmaktan mutluluk duyarım.)

Herkese merhabalar, 2021 model Golf 8 aracıma GTI dönüşüm yaptırmak istiyorum. Boya ve montaj dahil olmak üzere nerede yaptırılmalı? Bu konudaki tecrübelerinizi, yer önerilerinizi, nelere dikkat edilmeli bunları paylaşabilir misiniz?

( GTI panjurda olan kırmızı çizgi normal GTI'da farlarda da devam ediyor bildiğiniz üzere, bu çizgiyi sticker olarak satın alabiliyorsunuz. Eğer ihtiyacı olan var ise ürünü paylaşmaktan mutluluk duyarım.)

@Atesci sana bence tecrübeleri ile yardımcı olacaktır…

Kesinlikle boyayı fırında yapan bir işletme ile anlaşın şayet en çok mağduriyet boya ve tampon ayarından yaşanıyor. Aracın rengi paketi nedir ?

Daha önce dönüşümünü kendim yaptığım mk8 araçlarım şunlar. Fikir olması adına paylaşıyorum

139F46EE-6626-44ED-BE47-E46987101FE3.jpegFE7E341A-4791-4D46-9A25-11329532423C.jpeg63DE6865-ACDF-4594-8816-DFA87D601860.jpeg

@Atesci Öncelikle araçlarınız mükemmel, elinize sağlık. Araç 2021 Model 1.0 eTSI Life Donanıma sahip. İstanbul'da ikamet ediyorum birkaç yerden de fiyat aldım fakat sizlerin tecrübeleri benim için önemli. Aracın rengi Lacivert. Fotoğrafını paylaşıyorum.

WhatsApp Image 2025-07-21 at 16.22.35.jpeg

@Atesci Öncelikle araçlarınız mükemmel, elinize sağlık. Araç 2021 Model 1.0 eTSI Life Donanıma sahip. İstanbul'da ikamet ediyorum birkaç yerden de fiyat aldım fakat sizlerin tecrübeleri benim için önemli. Aracın rengi Lacivert. Fotoğrafını paylaşıyorum.

WhatsApp Image 2025-07-21 at 16.22.35.jpeg
Gti kit yakışacaktır araca rengine gayet uyumlu

Avrupa yakasındaysanız eğer seyfettin abi size yardımcı olur

+90 541 640 43 09

Umut aracılığıyla aldım numaranı dersen fiyat konusunda mutlaka yardımcı olacaktır.

Anadolu yakasında ikamet ediyorum Tuzla taraflarında. Buralarda önereceğiniz bir yer olur mu?
İşçiliğin iyi olmasını istiyorum günlük olarak bindiğimiz araçlar sonuçta. Teşekkürler şimdiden.

@Atesci Seyfettin Abi ile görüşme sağladım iyi de fiyat verdi sağolsun. 2 üretim olduğunu söyledi. Yerli olan üretim biraz daha uygun benim bütçeme. İthal ile yerli olan mallar arasında devasa bir fark olur mu? Yerli olanı tavsiye eder misiniz?

@Atesci Seyfettin Abi ile görüşme sağladım iyi de fiyat verdi sağolsun. 2 üretim olduğunu söyledi. Yerli olan üretim biraz daha uygun benim bütçeme. İthal ile yerli olan mallar arasında devasa bir fark olur mu? Yerli olanı tavsiye eder misiniz?

0 (544) 859 13 58 beyaz garage metin ile de görüş ondaki rakam yüksektir ama ürün kalitesi biraz üst kalite olabilir…

Geri