Kurulama bezi önerisi

İsim
yusuf enes
Araç
VW GOLF 1.0 eTsi Style 2023
Merhaba forumda baktım fakat yeni tarihli öneri göremedim
yıkama ve durulama için önerdiğiniz kaliteli bez varmı
şimdiden teşekkür ederim

Selamlar nispeten uygun fiyatlı olarak superclean in bezleri vardı onlardan aldım. Çok fazla çeşit var ama neredeyse hepsi aynı gibi geldi. Daha önce başka bez tecrübem olmadı ancak kullandım ve gayet kaliteli izlenimi verdi bana.

spark marka oneriyolar hocam genelde. ben kullanmadim ama cok oneren duydum.

şimdiden teşekkür ederim
Şunu tavsiye ederim hocam. 5 aydır kullanıyorum daha öyle iz bırakmasını görmedim. Fiyat olarak da bedava. Çok pahalı olanları almaya pek gerek görmüyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_4200.png
    IMG_4200.png
    400.6 KB · Görüntüleme: 33
Gyeon SilkDryer Evo kullanıyorum, fiyatı biraz pahalı ama arabanın üzerindeki suyu direkt alıyor, cila varsa araba tek bezle tertemiz olur.

Büyük boy Nasiol kurulama havlusu kullanıyorum ve memnunum. Tek başına bir araba çıkartabiliyor. Hepsiburada üzerinde indirimdeydi son gördüğümde inceleyin isterseniz.

şimdiden teşekkür ederim
Superclean purestar dublex Kore malı hem çok kaliteli hemde dayanıklı. Bu forumdan bir abimiz kullanıp video atmıştı hatta

Abi beze falan para mi verilir yokmi evde eski t shirt atlet falan atin bagaja silin silin gitsin…

Abi beze falan para mi verilir yokmi evde eski t shirt atlet falan atin bagaja silin silin gitsin…
Hocam bornoza para mı verilir duştan çıkınca eksi tişört atlet falan bir şey bulur kurulanırım demek gibi absürt bir şey

yıllardır bu bezi kullanıyorum halen tek seferde aracı kurulamama yetiyor.

bana abimden yadigar. yıllardır bagajımın demir başıdır :)

Nasiol, 60x90 cm 600 gsm değerine sahip kuruluma bezi fiyat ve kalite anlamında yeterli olabilir diye değerlendiriyorum. Bu yüzden bundan sipariş verdim.

Kurulama havlusu yeteneğine göre çok farklı fiystlara sahip olarak piyasada bulunuyor.
Purestar duplex, liquid elements black Hole gibi zirve ürünleri tercih edebilirsiniz. Twisted pile dene iplik yapısına sahiptir. Ucuz fiyatlı olarak da spark ve nasiol bakılabilir.

Selamlar nispeten uygun fiyatlı olarak superclean in bezleri vardı onlardan aldım. Çok fazla çeşit var ama neredeyse hepsi aynı gibi geldi. Daha önce başka bez tecrübem olmadı ancak kullandım ve gayet kaliteli izlenimi verdi bana.
Spark Mikrofiber Oto Kurulama Bezi Gri 40 x 60 cm
https://app.hb.biz/DfsxVaWGfkOZ

Arkadaşım hediye etmişti, yok böyle bir bez. Tavsiye ederim.

Geri