Golf 8 aracıma Taiwan Stop uyar mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kernlog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Esat
Araç
Golf 8 1.0 2021
Merhabalar arkadaşlar,

Aracımın hangi paket olduğunu bulamadım bir türlü:) 2021 gri 1.0 etsi golf8, otomatik, koltuk ısıtma direksiyon ısıtma multimedya geri görüş kamerası vs var acaba hangi pakettir? Sunroof yok.

Ve vag markette satılan iq led taiwan stop direkt uyumlu olur mu sizce ve kaliteli midir sorun yaşar mıyım?

Aracınız life paket, stop uyumlu olur diye düşünüyorum.

Merhabalar arkadaşlar,

Aracımın hangi paket olduğunu bulamadım bir türlü:) 2021 gri 1.0 etsi golf8, otomatik, koltuk ısıtma direksiyon ısıtma multimedya geri görüş kamerası vs var acaba hangi pakettir? Sunroof yok.

Ve vag markette satılan iq led taiwan stop direkt uyumlu olur mu sizce ve kaliteli midir sorun yaşar mıyım?

Merhaba,
Yeni mi aldınız aracı paketi nasıl bilmeden aldınız…

Alalı baya oldu üstat ikinci el almıştım herhangi bir kayıtta bulamadım Life paketti yüksek ihtimal

led stop için @Metsa9619 0 (544) 859 13 58 beyaz garage ile görüş stokta olabilir…

Volkswagenim uygulamasından yazıyor hocam.

Aracınız dıştan modifiye edildiği için ancak içten yorum yapılabilir. koltuklar tamamen kumaş ise life, alcantara ise style donanımdır. Daha öncesinde amibyans aydınlatma için mesajınızda eklediğiniz fotoğraf aracınıza ait ise Life donanım aracınız. Kapı çıtasından anlaşılıyor.

Geri