Seat Leon 1.5eHybrid Hakkında

DifferenceCan

Katılımcı Üye

İsim
Can
Herkese iyi günler;

Seat Leon'un 1.5 eHybrid olan Plug in Hybrid modeli için bilgi sahibi, kullanan, deneyimleyen var mı?

Onun haricinde normal yeni kasa Seat/Cupra Leon kullanıcısı arkadaşlar araçlarında kronik denilebilecek bir sorun sıkıntı var mı?
Örneğin Golf lerin trim çatlamaları gibi. Veya yazılımsal ufak tefek hatalar gibi.

Basic LED ler aydınlatması nasıl, multimedia akıcı mı ?

Fikirlerinizi ve önerilerinizi objektif şekilde yazar mısınız ?

İnceleme videosu

Sürüş videosu

Bunlar kısmen yardımcı olacaktır. Forumda hiç görmedim phev Leon sahibi umarım dönüş yapan olur

Bu videoları izlemiştim, ama çok fazla kullanıcı deneyimi duymadum bu araçlar daha yeni gelmeye başladığı için sanırım.
Evet çok gelmedi galiba ilan sayısı da az. Alan kimseyi de görmedim. Forumda da kimse çıkıp ben bunu aldım demedi. Genel anlamda klasik phev gibi

ben kullandım, en çok eleştirilen kısmı bagajı oldu, vag c hb'lerde üst rafı kullananlar içi çok sorun olacağını sanmıyorum
hızlanması güzel, süspansiyon konforu bağımsız süspansiyon sayesinde güzel, ıslak dsg bana kuru dsgden 1 tık daha iyi gibi geldi
ekranı yağ gibi akıyor, donanım olarak plus paket ile baya doluyor

malzeme kalitesi olarak çok güven vermiyor, ön ışıklar basic ama bir süre sonra nem alacakmış gibi duruyor
aracın ciddi bir ses yalıtımı sorunu var, egea seviyesinde diyebilirim, stepne yok, şarj etmeden kullanayım derseniz boşu boşuna 300kg taşıyorsunuz
sistem bana 21-22 etsi'lar gibi ilk nesilmiş gibi geliyor, ehybrid sistemi ile ilgili şikayetlere denk geliyorum, sanki diğer neslini beklemek daha iyi gibi
204'lük motor Ağustos'ta vw'lere de gelmeye başlayacakmış, belki golf'e de gelir, uzun dönem kullananların deneyimlerini okumadan almak istemem

ben kullandım, en çok eleştirilen kısmı bagajı oldu, vag c hb'lerde üst rafı kullananlar içi çok sorun olacağını sanmıyorum
hızlanması güzel, süspansiyon konforu bağımsız süspansiyon sayesinde güzel, ıslak dsg bana kuru dsgden 1 tık daha iyi gibi geldi

malzeme kalitesi olarak çok güven vermiyor, ön ışıklar basic ama bir süre sonra nem alacakmış gibi duruyor
aracın ciddi bir ses yalıtımı sorunu var, egea seviyesinde diyebilirim, stepne yok, şarj etmeden kullanayım derseniz boşu boşuna 300kg taşıyorsunuz
sistem bana 21-22 etsi'lar gibi ilk nesilmiş gibi geliyor, ehybrid sistemi ile ilgili şikayetlere denk geliyorum, sanki diğer neslini beklemek daha iyi gibi
204'lük motor Ağustos'ta vw'lere de gelmeye başlayacakmış, belki golf'e de gelir, uzun dönem kullananların deneyimlerini okumadan almak istemem
Motoru araştırdım biraz, yeni nesil 1.5 evo motorlardan, batarya sistemide ilk nesil leon hibritten farklı, makyajlı alt yapısı var yani araçta.
Şuan farlar hariç çoğu ihtiyacımı karşlıyor gibi duruyor.

21 22 etsiler ile 23 24 etsiler farkı neymiş hocam

Geri