Golf 8,5 kuş pisliği lekesi

İsim
Emrah
Araç
Golf 8,5
Merhaba
Arkadaşlar
2024 8,5 beyaz golf kuş pisliği lekeleri nasıl çıkar bu arabalarda bu kadar çabuk nasıl leke kalıyor
Aracı alırken seramik yapmıştı servis

Bir çok araç geldi gitti ben bu kadar çabuk kuş pisliği leke yapan kaporta görmedim.yıllardır aynı bölgede otururum önceki araçlarda böyle problem olmuyordu

Nasıl çözüm yolu bulabiliriz lekeleri çıkarmak için

Merhaba
Arkadaşlar
2024 8,5 beyaz golf kuş pisliği lekeleri nasıl çıkar bu arabalarda bu kadar çabuk nasıl leke kalıyor
Aracı alırken seramik yapmıştı servis

Bir çok araç geldi gitti ben bu kadar çabuk kuş pisliği leke yapan kaporta görmedim.yıllardır aynı bölgede otururum önceki araçlarda böyle problem olmuyordu

Nasıl çözüm yolu bulabiliriz lekeleri çıkarmak için
Kuş pisliklerinin üstüne peçete koyup su dökün. Yapışacak peçete 5-10 dakika bekleyin yumuşayacak o. Kuş pisliğini öyle alın.

Boyayı yakmadan erkenden almanız en hayırlısı olur.

Boya yaktiysa bilemem. Bende de aynı renk aynı arabadan var yanık yok kuşlar çok pisliyor evimin karşısı ağaçlık olduğu için

Benimde geçen Clio aracımda başıma geldi, kocaman bir kuş pisliği, tavanda 1-2 gün beklemiş, sıcaktan kavrulmuş ve boyada çok ince vernik izleri yapmış, araba da lacivert olunca ister istemez belli oluyor, ay sonu araca ppf kaplatacağım, o sırada polisajla kurtarabilir miyiz göreceğiz, buradan da paylaşırım sonuçları.

Benimde geçen Clio aracımda başıma geldi, kocaman bir kuş pisliği, tavanda 1-2 gün beklemiş, sıcaktan kavrulmuş ve boyada çok ince vernik izleri yapmış, araba da lacivert olunca ister istemez belli oluyor, ay sonu araca ppf kaplatacağım, o sırada polisajla kurtarabilir miyiz göreceğiz, buradan da paylaşırım sonuçları.

Kesinlikle yaptır ppf kaplamayı ben kaput ve tavana yaptırdım şimdi kafam rahat…
Buradan @GolfTutkulu sesleniyorum kaput ve farlara yaptırmıştım🤗 sende tavana yaptırırsın🤗

Kesinlikle yaptır ppf kaplamayı ben kaput ve tavana yaptırdım şimdi kafam rahat…
Buradan @GolfTutkulu sesleniyorum kaput ve farlara yaptırmıştım🤗 sende tavana yaptırırsın🤗
Hayırlı olsun abi, mutlaka faydası olacaktır 😊

Ben şimdilik o tarz masraflara girmeyeceğim, benzinini doldurup devam 😁

Graficar da konfor seti var, torpido ve kol dayama içi kaplaması, belki onu alır yaparım sadece.

işte bu duyguları yaşamamak için araç satın alındığında hemen kaliteli bir ppf ile komple kaplama yapılmasını tavsiye ediyorum. güneş yanığı kuş pisliği toz sinek böcek ölüsü hemen ve kolayca temizleniyor. kolay gelsin ...

Geri