1.6 TDI için yakıt tavsiyesi ?

İsim
Mustafa
Araç
Golf 7 TDI
Düşük kükürt oranı ve motor temizlemesiyle, performans olarak en güzel yakıt sizce hangisidir?
Volkswagen hangi markayı tavsiye ediyor ?

shell bp opet total petrol ofisi hangisi denk gelirse hepsi aşağı yukarı aynı. mersinde katkıları ayarlanıyor sadece shellin ki daha iyi

7,5 yıldır total den alıyordum.

2 ay önce PO ya gectim.

Şu an PO yakıtı iyi

Tdi/manuel

Bilindik 3-4 marka arasında çok farketmez önemli olan bu markaları işleten petrol işletmenleri bazı yerlerde aracı olmadan işletilen istasyonlar var onlar en sağlıklısı

Yakıt şirketlerinin reklamlarına aldanmayın. Bilindik yaygın birkaç şirketten birisini seçip

Bilindik 3-4 marka arasında çok farketmez önemli olan bu markaları işleten petrol işletmenleri bazı yerlerde aracı olmadan işletilen istasyonlar var onlar en sağlıklısı

Bu tavsiyeye uyarsanız en iyisi.

Seçeceğiniz markanın yaşadığınız yerde GÜVENİLİR bir istasyonu olması lazım. Ona göre seçip hep aynı yerden almaya çalışın.

Yol üzeri bilinmedik istasyonlardan almayın. Mümkünse hep şehir içi veya yol üstü ise güvenilir bilindik yerler.

Ben de bu aralar önceden BP'nin kendi işlettiği şimdi mecburen PO'nun kendi işlettiği istasyonlarından alıyorum, Shell'e göre şakırdama ve motor sesi daha az, tüketimi de sanki daha düşük fakat performans olarak hala Shell en iyisi.

Geri