Arkadaşlar selamlar, ben Kocaeli / Darıca da ikamet etmekteyim. Ben life aracımda daha önce Çin'den aldığım ayak aydınlatma ledlerini kullanıyorum, internette bir arkadaştan sıfır hiç kullanmadığı ve servisten temin ettiği orijinal 5H0 947 415 E kodlu renkli ayak aydınlatma ledlerini aldım. Gelen ürünü kendi aracıma taktığımda çalışmadılar. Sağ sol her ikisi de çalışmadı. Çok tuhaf geldi, Çinli ledlerin çalıştığı yerde bunlar neden çalışmaz anlamadım. Aynı pinleri kullanıyorlar, aynı kodlamalar vs.
Bana yakın Rline sahibi bir arkadaşım varsa bu yeni aldığım orijinal parçaları onun aracında denemek isterim. Ayak altındaki ledlerin yerinden sökülmesi çok kolay ve kesinlikle sizin aracınıza zarar vermez hiç şüpheniz olmasın. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bana yakın Rline sahibi bir arkadaşım varsa bu yeni aldığım orijinal parçaları onun aracında denemek isterim. Ayak altındaki ledlerin yerinden sökülmesi çok kolay ve kesinlikle sizin aracınıza zarar vermez hiç şüpheniz olmasın. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.