- İsim
- Emre
- Araç
- Volkswagen golf 7
Arkadaşlar selamlar herkese. Bugün sıkıldım ve tam 1 yıl önce aldığım aracın eksper raporuna göz atmaya karar verdim. Baktım ve birkaç çelişki gözüme çarptı. O dönem 50 sayfa evrak çıkardıkları için incelememiştim eksperdeki adam özet olarak önemli yerleri geçmişti ben de evrağın mekanikle ilgili kısımlarını inceleyip rafa kaldırmıştım. Şimdi dikkatimi çekti eklediğim fotoğrafta da mevcut olduğu gibi eksperin kaza kaydına ait çıkardığı raporda değişen parça kısmında bagaj kapağı ve arka panel sacı mevcut. Ama kendi incelemeleri sonucundaki raporda bagaj kapağının boyalı panelin orijinal olduğu yönünde ibare mevcut. Acaba sigorta şişirmesi dedikleri muhabbet bu mu oluyor yani haksız kazanç için değişmeyen şeyleri öyle mi gösteriyorlar yoksa eksperde mi sıkıntı var ?kurumsal bi ekspertiz halbuki.Fotoğraflarını koydum anlam veremedim. Bu arada bagaj kapağının tüm somunları vidaları orijinal olduğu belli herhangi bir sökülme belirtisi sonradan boyanma belirtisi yok. Düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden herkese teşekkürler. Not:rapordaki kayıt 2018 e ait ve 5500 tl parça parası tutmuş.