Hararet

İsim
Caglar
Araç
Polo
Dis ortam sicakligi 24 den yukari oldugu zaman duz yol veya rampa yukari farketmek sizin araci sıkıştırdığımda yag sicakligina bagli olarak hararet artiyor gazdan ayagimi ceker cekmez geri dusuyor sebebi nedir acaba
Devirdaim
Radyatorler
Musurler
Su ile alakali nekadar sey varsa yaptim
Conta kacak testi yapildi hersey olmasi gerektigi gbi hararet disinda servis bulamiyor nedir acaba sebebi yardimci olan olurmu

Araç nedir, motor nedir, km nedir, sıcaklık kaçı görüyor, antifreeze kontrolleri yapıldı mı, hararetten kastınız sadece fan açmamı, ekranda uyarı veriyor mu ???

Araç nedir, motor nedir, km nedir, sıcaklık kaçı görüyor, antifreeze kontrolleri yapıldı mı, hararetten kastınız sadece fan açmamı, ekranda uyarı veriyor mu ???
Sehir ici normal hizda rolantide veya gaz verdigimde bos da iken hic bir sorun yok fanda aciyor fakat 120 km hizi gecemiyorum arac hararet cikiyor 110 lara kadar geliyor yag sicakligi da 115 lerde oluyor

Aracın marka ve modeli:
Motor hacmi ve türü:
Aracın kilometresi:

Antifreeze seviyesi normal mi?

Hararet derken neyi kastediyorsunuz?
Anlık olarak ne kadar yükseliyor? Motor yağı sıcaklığı kaç dereceye kadar çıkıyor? Ne kadar süre o sıcaklıkta kalıyor?

Ekranda herhangi bir uyarı ışığı yanıyor mu?

LÜTFEN TÜM SORULARA TEK TEK CEVAP VEREBİLİR MİSİNİZ?
Teşekkürler :)

Aracın marka ve modeli:
Motor hacmi ve türü:
Aracın kilometresi:

Anlık olarak ne kadar yükseliyor? Motor yağı sıcaklığı kaç dereceye kadar çıkıyor? Ne kadar süre o sıcaklıkta kalıyor?

Aracın marka ve modeli:
Motor hacmi ve türü:
Aracın kilometresi:

Arac 1.0 95ps tsi polo 2017 125 binde antifiriz iki kere devirdaimle beraber degisti yag sicakligi 110 dan sonra hararet 110 120 ye kadar cikiyor ayagimi gazdan cekince geri 90 a dusuyor genelde sicak havada bayir cikarken veya otobanda 130 km hizdan sonra yapiyor buda dis hava sicakligi 25 derece ve yukarisinda yapiyor 22 derece ortam sicakliginda herhangbi bir sorun olmuyor. Serviste degistirmedikleri musur radyator kalmadi dunya paralar odedim sorunum ayni duzelmiyor conta testi yaptirdim sorun gozukmuyor yaga su suya yag karisma mevcut degil

Dis ortam sicakligi 24 den yukari oldugu zaman duz yol veya rampa yukari farketmek sizin araci sıkıştırdığımda yag sicakligina bagli olarak hararet artiyor gazdan ayagimi ceker cekmez geri dusuyor sebebi nedir acaba
Devirdaim
Radyatorler
Musurler
Su ile alakali nekadar sey varsa yaptim
Conta kacak testi yapildi hersey olmasi gerektigi gbi hararet disinda servis bulamiyor nedir acaba sebebi yardimci olan olurmu

Hocam sizin aracınız için kronik bir durum. 1.0TSI 95hp makyajsız pololarda 97Derecelik termostat bulunuyor.
Aynı motorun 110hp olanlarında bu 87Derecelik termostat var.

Yapılacak şey siz özel olarak alıp bu termostatı değiştirebilirsiniz. Bunu kendi arkadaşım yaptı.

Bunun haricinde bir çözümü ve sıkıntısı yoktur aracınızın. Tek siz yaşamıyorsunuz yani.

Hocam sizin aracınız için kronik bir durum. 1.0TSI 95hp makyajsız pololarda 97Derecelik termostat bulunuyor.
Aynı motorun 110hp olanlarında bu 87Derecelik termostat var.

Yapılacak şey siz özel olarak alıp bu termostatı değiştirebilirsiniz. Bunu kendi arkadaşım yaptı.

Bunun haricinde bir çözümü ve sıkıntısı yoktur aracınızın. Tek siz yaşamıyorsunuz yani.
Termostat devirdaim ile bir ayri olarak nasil degistiriyoruz

Geri