Sonradan Takılma Multimedya

İsim
Barış
Araç
Volkswagen Golf MK7 2013 1.6TDI Highline
İyi günler, iyi forumlar.

2013 Highline Golfüm için Carplayli bir ekran arayışındayım. Orijinal ekranlar şu an benim için oldukça maliyetli. Carplayli diğer multimedyaları araştırıyorum ancak benim için en önemli kısım orijinal multimedyadaki sürüş verileri. Bunları görebileceğim carplayli bir multimedya var mıdır? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

android tercih etmemenizi tavsiye ederim. RCD330 fiyat performans için güzel.
Hocam teşekkür ederim, aracımın torpido kısmındaki cd changer kısmının değişmesine gerek olmadan sadece multimedya kısmını değiştirdiğimizde kullanım sağlanabiliyor mu? Bilginiz var mı?

İyi günler, iyi forumlar.

2013 Highline Golfüm için Carplayli bir ekran arayışındayım. Orijinal ekranlar şu an benim için oldukça maliyetli. Carplayli diğer multimedyaları araştırıyorum ancak benim için en önemli kısım orijinal multimedyadaki sürüş verileri. Bunları görebileceğim carplayli bir multimedya var mıdır? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Hocam herseyden once ekran carpley lı olmaz araçta carpley ıstıyorsan unıte alacaksın
Aracın zaten higline. Kablolama yada kesın olmayacak tak çalıştır seklınde olacak
824 kodlu bır unıte alabılırsın. Araç hıglıne sakın rcd330 işine girme pişmanlık yaşarsın her anlamda

Hocam teşekkür ederim, aracımın torpido kısmındaki cd changer kısmının değişmesine gerek olmadan sadece multimedya kısmını değiştirdiğimizde kullanım sağlanabiliyor mu? Bilginiz
Hocam senın araçta ki torpıdoda olan da bır unıte sadece unıte degısimi ile de hallolur senın ıs

Hocam peki bu üniteyi nasıl bulurum? Nelere dikkat etmem gerekir?
Hocam bana waatsap tan yaz yardımcı olurum herseyden önce aldığın kışı önemli hocam Cıhaz temız olmalı açılmamış kurcalanmamış olmalı sen bana yaz kafana takılan ogrenmek ıstedıklerını ben sana yazarım
0539258 50 14

Hocam bana waatsap tan yaz yardımcı olurum herseyden önce aldığın kışı önemli hocam Cıhaz temız olmalı açılmamış kurcalanmamış olmalı sen bana yaz kafana takılan ogrenmek ıstedıklerını ben sana yazarım
0539258 50 14
Yazdım hocam teşekkür ediyorum.

Geri