Lastik değişimi sonrası yol sesi arttı

İsim
yusuf
Araç
Golf 2016 Comfortline 1.4TSI 125HP
selamlar

geçtiğimiz hafta bridgestone 150ep'den conti prem 7'ye geçtim. ve inanılmaz bir şekilde arabanın içi komple yol sesiyle doldu. bunu nasıl engelleyebilirim. lastikle alakalı mı?

teşekkürler

hiçbir fikrim yok açıkcası. ama inanılmaz mutsuzum. komple içeride dediğim gibi. acaba hala yeni lastik diye mi. 137800'de taktırdım şu an 138600'da

Upvote 0
Conti premium 6 kullanıyorum yol sesi dediğin gibi biraz fazla ve yakıt da arttı ama ıslakta kuruda yol tutuş mükemmel. Sürekli müzik dinlediğim için sıkıntı olmuyor.

Upvote 0
selamlar

geçtiğimiz hafta bridgestone 150ep'den conti prem 7'ye geçtim. ve inanılmaz bir şekilde arabanın içi komple yol sesiyle doldu. bunu nasıl engelleyebilirim. lastikle alakalı mı?

teşekkürler
Bir hafta önce prem 7 ye geçtim bende. Bahsettiğiniz gibi bir durum yok. Önceki lastiğinizde bridgestone yani, daha serttir conti ye göre. Hava ve balans ayarına bir bakın derim.

Upvote 0
selamlar

teşekkürler
Hocam conti sert lastiktir yol sesi yapar maalesef bu konuda michelin mükemmeldir her anlamda konforu yüksektir. Conti de performans ve dayanıklılık anlamında çok iyidir. Ama aslında bridgestone daha sert bi lastiktir ondan contiye geçince bu kadar fark hissetmemeniz lazım

Upvote 0
inanılmaz seviyede bi ses artışı yaşadım. arabanın sacı çok inceymiş gibi şu anda. dediğiniz gibi balans ayarı vs. bi yaptırayım ya da direkt michelin primacy 5'den devam etmeliyim. bu yeni alınan lastikleri satabiliypr muyuz? veya değişimi sırasında lastikçi mi satılıyor

Upvote 0
inanılmaz seviyede bi ses artışı yaşadım. arabanın sacı çok inceymiş gibi şu anda. dediğiniz gibi balans ayarı vs. bi yaptırayım ya da direkt michelin primacy 5'den devam etmeliyim. bu yeni alınan lastikleri satabiliypr muyuz? veya değişimi sırasında lastikçi mi satılıyor

michelin primacy 5 yeni çıkan bir lastik ve çok güzel yorumlar var…

çıkanı ilan açıp satabilirsin eğer aldığın yer değerlendirmez ise…

Upvote 0
herkese günaydın, benimde golf'ün üzerindeki standart gelen bridgestone vardı tak tuk ses ve konfor sıfırdı, bir hafta oldu jantları apex, lastikleri de 245/35 ZR18 (92Y) XL TL PILOT SPORT 4 S yaptım yol tutuş harika oldu ve ses gitti konfor arttı diyebilirim.

Upvote 0
@szarra Hocam ben de pc6 kullandım, çok gürültülü bi lastikti. Contilerde maalesef böyle bir durum var. Sessizlik ve konfor için Michelin Primacy 4/4+/5 tavsiye ederim. Ama o da conti kadar uzun ömürlü değil maalesef yukarıda bi arkadaşın da dediği gibi.

Upvote 0
@szarra Hocam ben de pc6 kullandım, çok gürültülü bi lastikti. Contilerde maalesef böyle bir durum var. Sessizlik ve konfor için Michelin Primacy 4/4+/5 tavsiye ederim. Ama o da conti kadar uzun ömürlü değil maalesef yukarıda bi arkadaşın da dediği gibi.
Bir de Michelin Primacy asfalt dışı alanlarda daha erken yıpranıyor gibi.

Upvote 0
rot balans yaptırdım. lastikçiye gösterdim. bir süre daha sür azalır diyolar genel olarak. ama sanırım ilk defa benim kadar şiddwtli şikayet duydular çünkü herkes çok şaşırıyor. velhasıl kullanmaya devam et cebin doluysa lastik değiştir yoksa alışırsın dediler. alışmaya karar verdim. üç beş kere köy yolunda lastiği okşayacağım. sonraki lastik michelin olacak diyelim inşallah. ayrıca sol önde iki cm kadar yırtılma var. conti...

Upvote 0

hocam primacy 5 için 80km ömür diyolar ama doğru mudur bilemem

Upvote 0

Geri