Far yıkamalarımı nerde tamir ettirebilirim?

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese selamın aleyküm keyifli forumlar dilerim

aracım 2015 highline golf 7 far yıkamalarım mevcut. far yıkama motorlarım çalışıyor. ama kapaklar açılmıyor. soldaki kapak açılıyordu ilk aldığımda ama o da düştü kayboldu bende yenisini daysonla yapıştırmak zorunda kaldım

kısaca tekrardan aktif hale getirmek istiyorum kendim yapmaya çalışsam bir tarafları kırarım yüksek ihtimalle :D

sanırım far yıkama kapaklarını tutan, sistem çalıştığında itip su atmasını sağlayan ayaklarda bir sorun var.

Herkese selamın aleyküm keyifli forumlar dilerim

aracım 2015 highline golf 7 far yıkamalarım mevcut. far yıkama motorlarım çalışıyor. ama kapaklar açılmıyor. soldaki kapak açılıyordu ilk aldığımda ama o da düştü kayboldu bende yenisini daysonla yapıştırmak zorunda kaldım

kısaca tekrardan aktif hale getirmek istiyorum kendim yapmaya çalışsam bir tarafları kırarım yüksek ihtimalle :D

sanırım far yıkama kapaklarını tutan, sistem çalıştığında itip su atmasını sağlayan ayaklarda bir sorun var.

Tamir sanmıyorum kimse yapabilsin zaten onların kontrolü için tampon inecek bence al set olarak taktır hiç değmez tamir işi plastik bu ürünlerde tutmaz…

Hoca bence şöyle yap. Tut far yıkamayı, çek nazikçe geliyor zaten bilirsin. Asetonla vs bi şekilde o kapağı tutkaldan ayır. Olağanca delikli tırnaklara geçirmeye çalış. Birkaç kez yıkatmaya çalış, geri girmek istediğinde tam oturtmayacaktır kapak. Her defasında elinle düzelt. Bi yerden sonra oturacaktır diye düşünüyorum. Çünkü bende öyle oldu.

Tamir sanmıyorum kimse yapabilsin zaten onların kontrolü için tampon inecek bence al set olarak taktır hiç değmez tamir işi plastik bu ürünlerde tutmaz…
bi ara söküp detaylıyca inceliycem umarım tamir edebilirim

Geri