🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

Hayırlı olsun. R logosu neden yok acaba?

Teşekkür ederim…
#472 mesajda fotoğraflarını eklemiştim aslında, ben sadece direksiyon simidi kulakçıkları ve kapasitif direksiyon beynini aldım satan arkadaş diğer malzemeleri yani dokunmatik tuş takımı R logosunu kendisi kullanacakmış benim için sorun yok zaten…

IMG_3301.jpeg

Genelde arkadaşlar kaskoya yazdırsak mı yazdırmasak mı yada nasıl kaça yazdırırız diye konularda yazıyor örnek olması için yazıyorum…

Benim için önemli olan ve sonradan yaptığım üç kalem retrofiti kaskoya işlettirmiştim, nasıl yazıldığı ve ne ödediğim sizlere örnek olabilir sizler belki daha düşük belki daha pahalı yaptırabilirsiniz onu bilemiyorum…

Bilgi amaçlıdır…

IMG_3763.jpeg
IMG_3764.jpeg
IMG_3765.jpeg

Genelde arkadaşlar kaskoya yazdırsak mı yazdırmasak mı yada nasıl kaça yazdırırız diye konularda yazıyor örnek olması için yazıyorum…

Benim için önemli olan ve sonradan yaptığım üç kalem retrofiti kaskoya işlettirmiştim, nasıl yazıldığı ve ne ödediğim sizlere örnek olabilir sizler belki daha düşük belki daha pahalı yaptırabilirsiniz onu bilemiyorum…

Bilgi amaçlıdır…

IMG_3763.jpeg
IMG_3764.jpeg
IMG_3765.jpeg
retrofit king metinkar spec

Bilgi amaçlıdır…

IMG_3763.jpeg
IMG_3764.jpeg
IMG_3765.jpeg
Abi her yıl kasko yaptırırken bunları tekrar söylemeye gerek var mı yoksa sistem otomatik çekiyor mu ?

Abi her yıl kasko yaptırırken bunları tekrar söylemeye gerek var mı yoksa sistem otomatik çekiyor mu ?

Şöyle, ben şimdi hep aynı acentada yaptırdığım için bana senenin sonun da acentası oldukları kasko firmalarını tarıyor sistemden en uygun aynı özellikte şu firma diyor bende tamam diyorum…
Sabitim yani internette şu firma çıkmış şundan yaptırayım şu firma da şu çıkmış ona gideyim bende yok acentam birsürü yer ile çalışıyor aracı onlar…
Önemli olan benim isteğimi karşılamaları karşımda muhattabım var…

Son düzenleme:

Geri