Güncelleme sonrası tabela okunacak düzelecek demelerini anlayamadım. Son kasa araçlarda servisteki kimseler içeriğini bilmiyor sanırım.
Tabelaları yavaş yavaş okur.
Sabır lazım
Daha okulun ilk günü!
2-3 aya okuma yazmayı söker abisi!
Iptal ederek duzeltmisler anlasilan.
sonunda boş adam olduğunu kabul etmişsin abiBoş adam hepsi, hafta içi Metin bey deneyecek olur ise açtıracağım…
sonunda boş adam olduğunu kabul etmişsin abi. rodaj konusunda servisteki insanları dinliyordun
![]()
Bu şekilde ender elektronikte açılsada ? Bu da kitlesel reel bir çözüm olmazBoş adam hepsi, hafta içi Metin bey deneyecek olur ise açtıracağım…
O sırada servis içinde dashcamden arabayı izleyen benAraç teste çıkarsa bende görmüş oluyorum. Test sırasında servisten çok uzaklaşıyor mu uzaklaşmıyor mu yaklaşık görmüş oluyorum.
Artık çoğu yetkili servis kamera kablosunu çıkartıyor diye biliyorum.O sırada servis içinde dashcamden arabayı izleyen ben![]()
6-7 kere servise gitti aracım, her seferinde çıkartmışlardı kamera kablosunu.Artık çoğu yetkili servis kamera kablosunu çıkartıyor diye biliyorum.
Servise teslim ettiniz mi sizde? Sizin hangi parçada sorun vardı? 2 hafta sonraya benimde yetkilide randevum var bakalım.6-7 kere servise gitti aracım, her seferinde çıkartmışlardı kamera kablosunu.
Sabah bıraktık aracı, direksiyonu çevirirken ses geliyordu. Airbag zembereği değişecek garantiden, öğlenden sonra teslim alacağım aracı. Son servis aksiyonumuz zaten garanti bittiServise teslim ettiniz mi sizde? Sizin hangi parçada sorun vardı? 2 hafta sonraya benimde yetkilide randevum var bakalım.