🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Metin Bey selamlar. Tekrardan hayırlı olsun arabanız. Rodaj bakımına götüreceğim demişsiniz yukarıda. Bende 2024 Aralık trafiğe çıkış impression var, . Aracı bu bakıma götürmedim. Şu ara 6bin kmdeyim ve sanırım bir veya iki diş kadar yağ eksiltmişiz. Rodaj bakımı için götürmeli miyim sizce ,Yıllık Bakıma da dört ay kaldı. Daha önce astra j sıfır aracımda opel yetkili bayi gerek yok demişti. golfü aldığım vosmer de gerek yok demişti teslimatta. ama mesela toyota yetkili bayinin arkadaşımı 2bin bakımına çağırdığına şahit olmuştum. 8,5 kasa golfler özelinde marjinal fayda teorisine göre genel bakıma 4 ay kala rodaj bakımına götürmeli miyim?

Metin Bey selamlar. Tekrardan hayırlı olsun arabanız. Rodaj bakımına götüreceğim demişsiniz yukarıda. Bende 2024 Aralık trafiğe çıkış impression var, . Aracı bu bakıma götürmedim. Şu ara 6bin kmdeyim ve sanırım bir veya iki diş kadar yağ eksiltmişiz. Rodaj bakımı için götürmeli miyim sizce ,Yıllık Bakıma da dört ay kaldı. Daha önce astra j sıfır aracımda opel yetkili bayi gerek yok demişti. golfü aldığım vosmer de gerek yok demişti teslimatta. ama mesela toyota yetkili bayinin arkadaşımı 2bin bakımına çağırdığına şahit olmuştum. 8,5 kasa golfler özelinde marjinal fayda teorisine göre genel bakıma 4 ay kala rodaj bakımına götürmeli miyim?

Ben Doğuş maslağı aradım bana “servis olarak biz aracı getireceksiniz demiyoruz zorunlu değil lakin iki ay yada 1000km geçince getirirseniz kontrol ederiz yağ ilave gerekiyor ise yapıp yolluyoruz yada siz randevu alırsanız direk yağ ve yağ filtresini değiştiririz.” dediler.
Bence yolun düşer ise git yağına baktır eksik ise ilave etsinler…

Ben Doğuş maslağı aradım bana “servis olarak biz aracı getireceksiniz demiyoruz zorunlu değil lakin iki ay yada 1000km geçince getirirseniz kontrol ederiz yağ ilave gerekiyor ise yapıp yolluyoruz yada siz randevu alırsanız direk yağ ve yağ filtresini değiştiririz.” dediler.
Bence yolun düşer ise git yağına baktır eksik ise ilave etsinler…
Teşekkür ederim cevabın için, tavsiyene uyacağım, saygılar🤚

Daha önce yazdıysam bu ikinci olsun; maşallah, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. :)

Düşünenler var ise Yeni Nesil Led Stop Parça bilgileri…
Üretici Firma : Valeo
5H0945207B
5H0945208B
5H0945307B
5H0945308B

Allegro web sitesinde satışta fazlası ile var tanıdığı olan rahat bir şekilde temin edebilir… Benim yok🤗

Örnek ilan;
IMG_1349.jpeg
IMG_1507.jpeg

https://allegro.pl/oferta/nowy-komplet-lamp-iq-light-volkswagen-golf-viii-14400717646

Bu da servis fiyatı;

İç sol 14.177 tl
İç sağ 14.177 tl
Dış sol 22.000 tl
Dış sağ 22.000 tl

Son düzenleme:
Bu model yerine superturismo tercih ederim. Golf 7 ve 8 de çok daha iyi durduğunu düşünüyorum.

Merhaba hocam tekrardan hayırlı olsun kendim almış gibi sevindim bu araca difüzor ve spoiler düşünüyor musunuz spoiler boyaya zarar vermeden nasıl taktırabiliriz Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin tekrardan

Mk8,5 Navi destekleyrn cihaz burada dursun ilerde lazım olacak…

MIB3 GP YADA MIB 4 olarak geçiyor…

ünite: 572035816

IMG_1355.jpeg
IMG_1354.jpeg

Son düzenleme:

Geri