🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çok güzel bir seçim. Hayırlı olsun.

1.5 motorun 1.0 dan daha az yaktığını çok net söylüyorum. Kullandıkça farkedersiniz.

İzmir'den Bursa'ya gittim, Bursa içinde bütün gün gezdim, dönüşte hala yakıtım vardı İzmir'e vardığımda.

Bu arada retrofitler olacak mı? Sizi öyle bildik ama bu araba da nerdeyse en dolusu

1.5 motorda şaşkınım yakıt konusunda dediğin doğru az yakacak bencede…

retrofitler de fazla bir şeye ihtiyaç yok gibi evet…
- gizli özelliklerden bir kaçtane açtıracağım
199dc223-9379-4707-bf53-7fbf89c145cb.jpeg

- birde dahili navigasyon olma ihtimali varmış yazılımla ona bakacak ender elektronik metin bey eğer olma ihtimali var ise yaptırabilirim…

Son düzenleme:

@metinkar

Ön logo ışıklı oldumu tamam işte. 10 numara

mk8 de sadece ısıklı çubuk oldumu bana göre sırıtıyordu.

*** Egerki made in china / taiwan ARKA ışıklı logo ilerde piyasaya sürülürse ben olsam girerdim bu retrofite

Hayırlı olsun kazasız nazarsız

:) eyvallah sağolasın…

1.5 motorda şaşkınım yakıt konusunda dediğin doğru az yakacak bencede…

retrofitler de fazla bir şeye ihtiyaç yok gibi evet…
- gizli özelliklerden bir kaçtane açtıracağım
199dc223-9379-4707-bf53-7fbf89c145cb.jpeg

- birde dahili navigasyon olma ihtimali varmış yazılımla ona bakacak ender elektronik metin bey eğer olma ihtimali var ise yaptırabilirim…
Gündüz farı ekrandan seçme muhabbeti gereksiz değil mi sizce? Her şeyi kumandadan olmuyor mu farın zaten?

Bu arada daha çok şaşıracaksınız. Keşke 150 lik olaymış ama bu da yakıtta cimri.

Bı de bu islemler impression için hangileri oluyor 8.5 da kendim için

Gündüz farı ekrandan seçme muhabbeti gereksiz değil mi sizce? Her şeyi kumandadan olmuyor mu farın zaten?

Bu arada daha çok şaşıracaksınız. Keşke 150 lik olaymış ama bu da yakıtta cimri.

Bı de bu islemler impression için hangileri oluyor 8.5 da kendim için

evet gereksiz olabilir ama açılsın bakalım ne fark edecek…

150 lik alacaktık zaten lakin gelen ve gelecek tüm araçların içinde yok danışmanım zaten eskiden geliyordu fakat şu aralar nadir hatta gelmiyor dedi zaten temmuzda zam geleceği için riske girmeden bunu tercih ettik…

İmpression için de aynı dır bence lakin Ender Elektronik ile görüşmen gerek…

Geri