Merhaba arkadaşlar…
Yeni aracımız,
30 Haziranda zamdan etkilenmeyecek şekilde faturasını kestirdik.
1 Temmuzda işlemlerini bitirdik…
Normal şartlarda Mk8.5 hiç almak istemiyordum zaten bir çok konuda soruldu bu şekilde cevap vermiştim…
Ama bizim delikanlının ısrarı ve çok istekli görünmesi benim fikrimi değiştirdi herşey evladlarımız için değilmi…
Ve şuana kadar araç için kötü düşündüğüm yorumların üstünü çizerek şaşkınlığımı belirtmek isterim…
İlk izlenimlerim harika ötesi diyebilirim genelde biz cam tavan almayız bir sebepten ötürü bunu da kırmış olduk…
Zaman içerisinde paylaşımlarım devam edecek…
Ön ve Arka Görünüş…
Farlar çok başarılı zaten amblem logo olmazsa olmazımdı…
Plaka sevgili dostum Tanzerin desteği ile…

Aldığımızda 13km de idi depoyu fulledik ve 830km gider dedi bunun testine başladık bakalım kaç km bir depo ile gidecek…

Medianın bilgileri…

Kısa yolları deniyoruz bakalım hangisi kafamıza yatar ise o kalacak özellikle yağ göstergesine bittim çok iyiymiş…

Geri görüş kamerası güzel beğendim ekranın büyük olması ile görüntü daha büyük ideal…

Direksiyon ile kadran çok uyumlu bana bir farklı geldi…

Acc yi denedim beğendim özellikle renkler çok canlı…

Trafik levha uyarısı can sıkıcı zırt pırt çıkıyor çözümünü bulacağım ayrıca yakıt tüketimi rodajda olan bir araç için çok iyi 5.4 ile 446km yaptık ve 450km gider diyor 100km kaldı diyene kadar devam bakalım…

Yıllardır aynı adresteyim Tanzer…
Sevgili dostuma tşk ederim…
Ne yaptık;
Stec…….
Yarım tavan
Kapılarıdaki pianolar
Kaput
Farlar
Kapı kenarları şerit
Lumar……
Ön iki cam ve ufak camlar Atr15
Bu arada hala kaput amortisörü koymamanın mantığını anlamıyorum…

Carplay kullanışı ekran büyük olunca daha güzel oluyormuş…

Yeni aracımız,
Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Maslak Doğuştan 15gün bekleyerek aldık rakam vermeyeceğim…30 Haziranda zamdan etkilenmeyecek şekilde faturasını kestirdik.
1 Temmuzda işlemlerini bitirdik…
Normal şartlarda Mk8.5 hiç almak istemiyordum zaten bir çok konuda soruldu bu şekilde cevap vermiştim…
Ama bizim delikanlının ısrarı ve çok istekli görünmesi benim fikrimi değiştirdi herşey evladlarımız için değilmi…
Ve şuana kadar araç için kötü düşündüğüm yorumların üstünü çizerek şaşkınlığımı belirtmek isterim…
İlk izlenimlerim harika ötesi diyebilirim genelde biz cam tavan almayız bir sebepten ötürü bunu da kırmış olduk…
Zaman içerisinde paylaşımlarım devam edecek…
Ön ve Arka Görünüş…
Farlar çok başarılı zaten amblem logo olmazsa olmazımdı…
Plaka sevgili dostum Tanzerin desteği ile…

Aldığımızda 13km de idi depoyu fulledik ve 830km gider dedi bunun testine başladık bakalım kaç km bir depo ile gidecek…

Medianın bilgileri…

Kısa yolları deniyoruz bakalım hangisi kafamıza yatar ise o kalacak özellikle yağ göstergesine bittim çok iyiymiş…

Geri görüş kamerası güzel beğendim ekranın büyük olması ile görüntü daha büyük ideal…

Direksiyon ile kadran çok uyumlu bana bir farklı geldi…

Acc yi denedim beğendim özellikle renkler çok canlı…

Trafik levha uyarısı can sıkıcı zırt pırt çıkıyor çözümünü bulacağım ayrıca yakıt tüketimi rodajda olan bir araç için çok iyi 5.4 ile 446km yaptık ve 450km gider diyor 100km kaldı diyene kadar devam bakalım…

Yıllardır aynı adresteyim Tanzer…
Sevgili dostuma tşk ederim…
Ne yaptık;
Stec…….
Yarım tavan
Kapılarıdaki pianolar
Kaput
Farlar
Kapı kenarları şerit
Lumar……
Ön iki cam ve ufak camlar Atr15
Bu arada hala kaput amortisörü koymamanın mantığını anlamıyorum…

Carplay kullanışı ekran büyük olunca daha güzel oluyormuş…

Son düzenleme: