🧿🤍 Golf 8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

Orijinal numara ve etiketi olması yeterli. Kasko ve exper bu konuda çok yardımcı oluyorlar...

Kaskoda poliçesinde de parça numarası yazdırmak şart mı ? Telefonda ki personel parça numarasını istemedi. Öyle bir şey oldu mu parça sökülünce bilindiği gibi üzerinde zaten yazıyor da.

Kaskoda poliçesinde de parça numarası yazdırmak şart mı ? Telefonda ki personel parça numarasını istemedi. Öyle bir şey oldu mu parça sökülünce bilindiği gibi üzerinde zaten yazıyor da.
Orijinal diyerek tüm parçaları fiyatları ile eklettim. Sağ olsun Metin abi vesile olmuştu bana da...

Normalde gerek yok…

@metinkar bey merhaba. Aracınıza yan marşpiyel eklemesini nasıl yaptırdınız onun detayını göremedim.bende eklemeyi düşünüyorum .

Montajı silikonla mı yapılıyor yoksa vida ve 3M çift taraflı bantla mı.Sökme durumunda sıkıntı olur mu acaba diye soruyorum

@Mavi33 vidalama, çift taraflı ve silikonlu 3 farklı şekilde montajlanabilir. Vidalama usulünde ürünü çıkarınca marşpiyelde delikler kalıyor. Bence en sağlıklısı kaliteli bant ile iç bakaliti araca montajlayıp sonrasında dış kaplamayı bakalite geçirmek. Bu şekilde istenildiğinde stok hale zahmetsizce dönülebilir.

Geri