VW Polo Lounge Plakalık Sığmıyor

İsim
Utku Abay
Araç
Polo 1.2 TSİ Lounge
Merhabalar forumda yeniyim herkese hayırlı günler. Aracım 1.2 tsi lounge paket polo. Aracımın ön tamponuna yıllardır bir plaka oturtamıyorum. En sonda çareyi kare plaka almakta buldum fakat bununda cezası olduğu için polisler ikide bir uyarıyor. Odadan orijinal plaka veya normal uzunlukta app plaka aldığımda kesinlikle olmuyor ve sensörlere denk geliyor. Ayrıyatten standart tamponda kare plaka çok iğrenç gözüküyor. Ben buraya normal plakayı nasıl oturtabilirim lütfen yardım edin.
ccc.jpg

Foruma hoşgeldiniz,
Genelde çoğu VW aracında ön tarafa plakalık düşünülerek tasarlanmıyor, çoğu araca bakın ön tarafa plakalık takınca ya sensör hatası veriyor ya da sizin dediğiniz gibi sığmıyor, benim aracımda da benzer, hatta eski VW aracımda böyleydi, çözüm ön plakayı güçlü su geçirmez çift taraflı bant ile direkt olarak montajlamak, öyle olduğu zaman birebir tam oturuyor ve güzel duruyor, zaten çoğu aracın Almanya da çekilmiş fotoğraflarına bakın bir çoğunda plakalık olmaz, en azından önde olmaz, direkt vidalarlar ve üstüne renkli kapak takarlar.

Ben yıllardır araçlarımızda çift taraflı bant ile kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, silikon vs sıkmanızı önermem.

Dip not: Arka plakanız bagaj kapağı üzerindeyse plakalık kullanın, tampon üzerindeyse arka tarafta da yapıştırarak kullanabilirsiniz.
Polo da arka tarafı da yapıştırabilirsiniz temiz görüntü için.

Son düzenleme:

Geri