Köpük Yapıcı Tavsiyesi

Kesinlikle ben de tetiği sabitlemesi ve hacmi daha büyük olması sebebiyle alacaktım. Detailsever arkadaşlar sağolsun vazgeçirdi :)
Elimdeki 1.5 lt polhamın da alt plastiği kırıldı, onu yapıştırma denemeleri yapıyorum 2 3 gündür ama sonuç alamadım. Tek dezavantajı bu bence polhamın. Çözüm olarak da veta pompanın altı uyuyor dediler ama bakalım veta pompa da aldım ama daha kargolanmadı
Malzeme kalitesi biraz düşük mü?

Bu konuya ilaveten şarjlı basınçlı yıkama tabancası kullanan varmı aramızda tecrübelerini paylaşabilecek. Malum elektrikliler tabiki daha iyi ve tatmin edici bar veriyor ama son dönemde çıkan şarlı cihazlarıda takip ediyorum güzel örnekler var.

https://www.iksprayers.com/en/ik-e-foam-pro-2-81682.html
Bu ürünü takip ediyorum henüz ülkeye gelmedi ithalatçı firma ile görüştüm takipdeyim
Bu ürün gelse zaten zirveye çıkar bence. Fiyat olarak yüksek fiyattan gelse bile kaliteli ve kendinden kompresörlü olarak rakipsiz olur.

Malzeme kalitesi biraz düşük mü?
Bi tık düşük hocam, alt beyaz haznesinin özellikle. Ama alt hazne başka standart bir ilaçlama pompasınınki ile değişebiliyor. Asıl tepedeki hava yapmaya yarayan kısım para ediyor zaten. 650 liraya çok çok iyi fiyat şu an. Normal 2 lt köpük yapmayan pompalar bile 250 300 TL bandına gelmiş artık

Geri