2008 Model Golf 5 1.4 TSI Alınır mı?

Bizde de 2007 1.4 140 hp tsi golf var 252 binde manuel vites. 15 yıldır kullanıyoruz. 13 sene yetkili servise götürdük aracı.
  • 2 defa devirdaim değişti ( 2011-2019 yılları).
  • 230 binlerde turbo mili dağılmış duman atmaya başladı araç, turboyu yaptırdık. Turbocu eleman abi millet 130-140 binde motor yiyor sen iyi kullanmışsın demişti. :D
  • Üst kapak contası değiştirdik yağ kaçağı sebebiyle açılmışken de kurum temizliği yaptılar, ilk çalışmada titreme durumu vardı o da geçmişti.
  • Üst döşeme sarkmıştı, 7 yıl önce iyi bir ustaya yaptırdım, sağlam duruyor o günden beri. Yan döşemeler saldı biraz da. Ön konsolda trim sesi var söküp yapacak iyi bir usta bulmaya çalışacağım. Bazı araçların tuşlar soyulmuş durumda şükür bizim aracın sağlam duruyor.
  • Klimaya gaz bastırdım yine de soğutmuyor. Galiba kompresör gitti. Eksperde belli olur zaten kontrol ettirirsiniz.

Başka düşünüyorum da bir arıza durumu olmadı. Akü, buji, bobin, lastikler vs gündelik durumlar olduğu için bahsetmedim. Devirdaim durumu da kronik gibi VAG gruplarında.

Performans anlamında harika bir araç her bindiğimde keyif alıyorum. Bir de kendime ibiza aldım 1,2 tsi motor, Golf'ü bizimkilere iyice bıraktım, onun heyecanını ve keyfini vermiyor. :) Kol dayama, torpido soğutma, 10 airbag, yokuş kalkış desteği vs yaşına göre oldukça dolu araç.

Geri