Golf 8.5 2024 kablosuz şarj ve ön konsol usb sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emrahvw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kablosuz şarj ünitelerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ve kullanmıyorum. Telefon acayip ısınıyor ve bu ısınmaya karşılık yeterince şarj olmuyor. Batarya sağlığını bozduğuna inanıyorum. Kablolu bağlantı ile hem CarPlay hem şarj nefis oluyor .
Doğru söylüyorsunuz ama araçta kablosuz sarj ve kablosuz carplay özelliği varken telefonu o pede koyup ortalıkta kablo görmeme lüksünü istiyor insan carplay e başkası bağlıyken cok guzel sarj eden ped ben bağlanınca neden sarj etmiyor bunun bir çözümü var mı ben şahsen yurtdisi kaynaklardan da arastıracağım

Doğru söylüyorsunuz ama araçta kablosuz sarj ve kablosuz carplay özelliği varken telefonu o pede koyup ortalıkta kablo görmeme lüksünü istiyor insan carplay e başkası bağlıyken cok guzel sarj eden ped ben bağlanınca neden sarj etmiyor bunun bir çözümü var mı ben şahsen yurtdisi kaynaklardan da arastıracağım
CarPlay'e başkası bağlı ikende şarj etmiyor.Radio açıkken sorunsuz çalışıyor.
Deneyimlerinizi paylaşınız.
Konuya yazan arkadaşlarda bunu test edebilir mi radio açıkken şarj edip etmediğini.

CarPlay'e başkası bağlı ikende şarj etmiyor.Radio açıkken sorunsuz çalışıyor.
Deneyimlerinizi paylaşınız.
Konuya yazan arkadaşlarda bunu test edebilir mi radio açıkken şarj edip etmediğini.
Arkadasim carplay e bağlıyken benim android telefonum güzel sarj oldu ama benim telefonum bağlıyken şarj olmadi cok can sıkıcı bir durum

Geri