2020 Golf 7 akü bitti sanırım

İsim
Mitat
Araç
1.5 tsi comfortline
Merhaba abiler 2020 golf 1.5 tsi aracımın aküsü 12 v ile şarj edin gibi bi uyarı çıktı bir ay önce ama sonra çalıştı bursaya gittim iki gün önce geri geldim dün gene aynısını yaptı ama çalıştı. Bugün araç çalışmadı. Acaba araba şarj mı etmiyor? Ya da herhangi bir şey de kaç var da aküyümü yiyor diye düşünmeye başladım.
Not; Ben alalı 40 gün oldu.

Merhaba abiler 2020 golf 1.5 tsi aracımın aküsü 12 v ile şarj edin gibi bi uyarı çıktı bir ay önce ama sonra çalıştı bursaya gittim iki gün önce geri geldim dün gene aynısını yaptı ama çalıştı. Bugün araç çalışmadı. Acaba araba şarj mı etmiyor? Ya da herhangi bir şey de kaç var da aküyümü yiyor diye düşünmeye başladım.
Fabrikasyon akü ise 6. yılında ömrünü doldurması normal.
Yenisini alır takar öyle denerdim bir süre.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250705_230639_Opera.png
    Screenshot_20250705_230639_Opera.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 10
Yakın zamanda akü sorunum oldu yok lamba açık kaldi yok sarj olmadi vs derken sök tak 5 kat çıkar 1 hafta uğraştım sonunda akücuye gittim yeni akü aldim kurtuldum boşuna eziyet çekmişim

Büyük ihtimal ömrü dolmuştur hiç uğraşma çalışmiyorsa düzgün bir akücü bul çağır akü getirip takar kafanı agritmazsin akü bilgilerini ver aynısını taksın kodlamaya da gerek kalmaz

Şöyle bir etiket varsa fabrikasyon aküsüdür büyük ihtimalle.

Siyah ise orijinal fabrikasyon. Yetkili servis dışında siyah renklisi satılmaz.

Benim aküm AGM Siyah varta 8 yıl gibi dayanmıştı. 1.6 TDI. SS hiç kullanmadım ama.

Sizdeki bu kadar erken bitmemeli. Hem benzinli araç hem de yaşı yeni.

Hemen değiştirmeden keşke iyi bir elektrikçi kontrol etse

Geri