Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cuma günü 1.4 tsi highline aracımı teslim aldım opsiyon olarak sadece cam tavan eklettim iki gündür araçtan inmek istemiyorum ve buradan edindiğim bütün bilgileri araçta test ettim teşekkürler
Cuma günü 1.4 tsi highline aracımı teslim aldım opsiyon olarak sadece cam tavan eklettim iki gündür araçtan inmek istemiyorum ve buradan edindiğim bütün bilgileri araçta test ettim teşekkürler
@Matiat Hayırlı olsun Hocam kazasız belasız inşallah.
Orhan Abi'nin anlattığı senaryolarda insan mutlu oluyor, bir kere daha ne kadar doğru bir karar verdiğini anlıyor. Dilerim sizde yaşarsınız bu senaryoları.
@Matiat hocam Allah kazasız belasız aracınızı keyifle sürmenizi nasip etsin, maşallah çok can yakar bu araç, highline ile iyi bir tercih yapmışsınız :'(
hayırlı olsun dostum. ben de 15 temmuzda aldım yılda 10 k km yapmam diyordum 2 ayı henuz gecmişken araacım 4200 km oldu.... dizel almaktan vazgecmiştim az km nedeni ile ama Golf bu biniyorsun işte