Golf 7 direksiyon kutusu

Muhammet01

Yeni Üye
İsim
Muhammet IŞIK
Araç
Volkswagen Golf 7
Aracımla yaklaşık 1 saatlik yol gittim park ettim hiçbir sorun yoktu 2 saat sonra tekrar çalıştırdığımda direksiyon ışığı kırmızı yanıyor ve çok sertti ayrıca esp, lastik basınç sensörü, auto hold, start-stop arıza uyarısı vermeye başladı.
2 ustaya gösterdim direksiyon kutusu dediler.
Bunun sebebi nedir ve Adana’da götürebileceğim bildiğiniz güvenilir usta var mı?
2014 Golf 7

Ekli dosyalar

• IMG_8134.jpeg
    IMG_8134.jpeg
    183.2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8135.jpeg
    IMG_8135.jpeg
    182.5 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8136.jpeg
    IMG_8136.jpeg
    187.6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8137.jpeg
    IMG_8137.jpeg
    185.4 KB · Görüntüleme: 14

Aracımla yaklaşık 1 saatlik yol gittim park ettim hiçbir sorun yoktu 2 saat sonra tekrar çalıştırdığımda direksiyon ışığı kırmızı yanıyor ve çok sertti ayrıca esp, lastik basınç sensörü, auto hold, start-stop arıza uyarısı vermeye başladı.
2 ustaya gösterdim direksiyon kutusu dediler.
Bunun sebebi nedir ve Adana’da götürebileceğim bildiğiniz güvenilir usta var mı?
2014 Golf 7
aynı sorunu yasadim buraya da atmistim sanziman kartiniz ölmüş gecmis olsun

Upvote 0
bunu da bi dene kanka almanyadan bi arkadas göndermişti bu da çözüm olmazsa şanzıman karti kesin sorun

Upvote 0
bunu da bi dene kanka almanyadan bi arkadas göndermişti bu da çözüm olmazsa şanzıman karti kesin sorun
2 farklı yer bana direksiyon kutusu dediler açıkçası ikiside içime sinmedi götürebileceğim yer önerebilir misiniz

Upvote 0
Hocam bu videodaki gibi tam sağa tam sola yaptım ama düzelmedi videoda direksiyon ışığı sarı yanıyor bende kırmızı yanıyor

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    325.1 KB · Görüntüleme: 3
Upvote 0
Hocam bu videodaki gibi tam sağa tam sola yaptım ama düzelmedi videoda direksiyon ışığı sarı yanıyor bende kırmızı yanıyor
Bu videodan sonra düzelmesi lazım çünkü ABS sensörleri sıfırlar yani o direksiyon ışığının yanışını geçici dahi olsa silerdi tam yaptığına emin misin zaten eğer olmuyorsa büyük ihtimalle de direksiyon kutusudur sensörlerden dolayı da abs + esc uyarısı veriordur bende aynı sorunu yaşadım bende direksiyon ışığı yanmıyordu iş şanzıman karti degismeye kadar gittti

Upvote 0
Bu videodan sonra düzelmesi lazım çünkü ABS sensörleri sıfırlar yani o direksiyon ışığının yanışını geçici dahi olsa silerdi tam yaptığına emin misin zaten eğer olmuyorsa büyük ihtimalle de direksiyon kutusudur sensörlerden dolayı da abs + esc uyarısı veriordur bende aynı sorunu yaşadım bende direksiyon ışığı yanmıyordu iş şanzıman karti degismeye kadar gittti
Daha önce de buna benzer bi video görmüştüm o zamanda denedim lakin sonuç alamadım

Upvote 0

Geri