Golf 7 arka kapı hoparlörleri çalışmıyor

Araç
Golf 7 Comfortline 1.6 TDI
Merhaba, dün RCD330 taktırdım. Ses ayarlarına girdiğimizde arkaların görünmediğini farkettik. Orijinal teypte goruyor ama arkaya verdigimizde yalnızca tizlerden ses veriyor. Bu konuda hic bilgim yok. Tamirdense değişim daha iyi olur dedi teybi taktırdığım arkadaş. Ne önerirsiniz?

İstanbul avrupa yakasındayım ne yazık ki bir çözüme ulaşamadım. Değişim yaparız diyen 1 2 yer vardı söküp baktıklarında hoparlör kolonuna elektrik gelmediğini söylediler. RCD330 üzerinden ses yönlendirme ekranında arka kısıma yönlendirme yapıp öyle bakmaları gerekiyormuş ama ekranda sadece ön tarafta sağa ve sola oynatabiliyoruz, arkaya hiç geçilemiyor. Konu mesajında belirttiğim gibi orijinal teypte ise arkaya geçilebiliyor ancak hiçbir şekilde ses gelmiyor. RCD330 ile arkaya geçilememesi sebebiyle bunu test edemeyeceklerini ve bununla ilgili bir işlem yapamayacaklarını söylediler. Önerebileceğiniz bir yer veya çözüm varsa yardımcı olabilir misiniz?

Upvote 0
ben yerinde olsam Ender E. ararım, anlatırım durumu, gel bakalım derler ise karşıya geçer Ender Elektroniğe giderim, sana net cevap verirler, ellerinde hoparlör var takar denerler elektrik gelmiyor ise sebebine bakarlar…
tabi işcilik arıza tespiti vs ücreti ne alırlar bilemiyorum günün sonunda paranda vaktinde gider ama sorunun çözülebilir…

Upvote 0

Geri