Haziran ayında en çok satan otomobiller belli oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oswinaldo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golf halen avrupada en çok satanlar arasında. Golf'ü getirmeyen malum distribütör umarım hatasının farkına varır veya umarım VW Türkiye'de distribütör olmadan araç satmaya başlar. Elektrikli trenini de çoktan kaçırdılar.

Tesla 7 bin değil 15-20 bin bile getirse satardı muhtemelen. Byd'de distribütörün fahiş fiyatlandırmasına rağmen bu kadar satılması ilginç. Togg'un sedanı beklendiği için bence biraz talep azaldı. Sedanın çıkışıyla işler değişir.

Bu liste gosteriyor ki psikolojik sınır 2 milyon.
Volsvagen acik ve net soyluyorum batmaya dogru gidiyor. Ben zam yaparim satarim yok artik. Tamam otv var ama fiyatlarda bunun disinda 400 500 bin fazlalik var . Eskisi gibi degil artik .

Golf halen avrupada en çok satanlar arasında. Golf'ü getirmeyen malum distribütör umarım hatasının farkına varır veya umarım VW Türkiye'de distribütör olmadan araç satmaya başlar. Elektrikli trenini de çoktan kaçırdılar.

Tesla 7 bin değil 15-20 bin bile getirse satardı muhtemelen. Byd'de distribütörün fahiş fiyatlandırmasına rağmen bu kadar satılması ilginç. Togg'un sedanı beklendiği için bence biraz talep azaldı. Sedanın çıkışıyla işler değişir.

Togg üretimini 3000 adete fiksledi sedan planladığı için. Haziran 15 te sipariş veren arkadaşım temmuz sonunu bekliyor teslimat için.

Listenin başındaki Tesla'nın stokları 5 dakikada tükeniyor. Sınırsız stok olsa ne olur siz düşünün.

Doğuş saçmalıyor.

T roc da yeni kasa çıkacak diye ciddi kampanya yaptılar yoksa o da 2. Olamadı. Eldekini bitirme çabası. Zaten sonra 30 a kadar listede yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
150 beygirlik otomatik t rocu 1.740tan bıraktılar,2 milyona 116 beygir golf satıyorlar…O paraya 116 beygir hatchback arabaya mı binsin millet sollamaya çıkarken 10 kez düşünmek için
T-roc alanların sollamaya çıkarken daha hızlı olsun diye düşündüklerini hiç sanmıyorum. SUV tipi araçlar ile kıyaslamak bence doğru olmaz. Kendi sınıfındaki araçlarda da ülkemizdeki bu yanlış fiyat politikasına rağmen yine de en iyi tercih bence.

Milletimizde son yıllarda oluşan cip=zenginlik algısından ötürü de böyle olduğunu düşünüyorum markalarda iyice sapıttı model uydurmaya başladılar mesela vw aynı sınıfta 3 tane crossover satıyor saçma bir iş. Ama golf hala sınıfında en iyi araba detaylara bakınca

150 beygirlik otomatik t rocu 1.740tan bıraktılar,2 milyona 116 beygir golf satıyorlar…O paraya 116 beygir hatchback arabaya mı binsin millet sollamaya çıkarken 10 kez düşünmek için
Bu dogusu anlamakta zorlaniyorum. 1.5 tsi olan iki motorun birbirinden aman aman farkli oldugunu dusunmuyorum. Mimari acidan farklilar mi bilmiyorum. Neden 116 bg getirirsin? Amac ne? 150 bg in her pakette donanimini arttirip piyasaya bu fiyatlarla devam etse bile sikinti yasayacagi bir ortamda dusuk donanim,dusuk beygir ,eskiye gore dusuk kalite ile batarsin volsvagen.
Yahu adamlar en son 265 bg A4 ler satti. Simdi 5 milyon istedigi A5 te 204 bg model var. Bu nasil strateji.Byd,tesla,chery bunlar olmasa kaziklanmaya devam ederdik. Milletin biraz da olsa gozu acildi.

Motor aynı. Sırf donanım seviyesi yaratmak için 116 BG uydurmuşlar (yazılım belki birkaç donanım ile + arkası katı aks).

MidlinePlus 90 BG zamanındaki gibi.

volkswagen kalitesini düşürmeye devam ediyor. golf 6 dan 7 ye geçtiklerinde bağımsız süspansiyonu kaldırdılar. (1.4 tsi larda var sadece)
7 den 8 e geçtiler yazılım, parça kalitesini düşürdüler. en son 8.5 a geçtiler bu seferde motor gücünü kıstılar. sırada ne var merak ediyorum arka camları manuel golf görür müyüz acaba?

(forumda daha önce arka camları manuel golf 7 videosu paylaşmıştım bilenler bilir :) )

Milletimizde son yıllarda oluşan cip=zenginlik algısından ötürü de böyle olduğunu düşünüyorum markalarda iyice sapıttı model uydurmaya başladılar mesela vw aynı sınıfta 3 tane crossover satıyor saçma bir iş. Ama golf hala sınıfında en iyi araba detaylara bakınca
artık değil maalesef

Geri