150 beygirlik otomatik t rocu 1.740tan bıraktılar,2 milyona 116 beygir golf satıyorlar…O paraya 116 beygir hatchback arabaya mı binsin millet sollamaya çıkarken 10 kez düşünmek içinEkli dosyayı görüntüle 84828
Listede Golf göremiyoruz artık maalesef. Golf'ün fişini çektiler çoktan.
Golf halen avrupada en çok satanlar arasında. Golf'ü getirmeyen malum distribütör umarım hatasının farkına varır veya umarım VW Türkiye'de distribütör olmadan araç satmaya başlar. Elektrikli trenini de çoktan kaçırdılar.
Tesla 7 bin değil 15-20 bin bile getirse satardı muhtemelen. Byd'de distribütörün fahiş fiyatlandırmasına rağmen bu kadar satılması ilginç. Togg'un sedanı beklendiği için bence biraz talep azaldı. Sedanın çıkışıyla işler değişir.
bu paralar verildiğinde çok boş kalıyor rakiplerine kıyasla.daha ucuza daha donanımlı aynı kalitede araçlar var.ambiyans aydınlatma led far artık para etmiyorEkli dosyayı görüntüle 84828
Listede Golf göremiyoruz artık maalesef. Golf'ün fişini çektiler çoktan.
T-roc alanların sollamaya çıkarken daha hızlı olsun diye düşündüklerini hiç sanmıyorum. SUV tipi araçlar ile kıyaslamak bence doğru olmaz. Kendi sınıfındaki araçlarda da ülkemizdeki bu yanlış fiyat politikasına rağmen yine de en iyi tercih bence.150 beygirlik otomatik t rocu 1.740tan bıraktılar,2 milyona 116 beygir golf satıyorlar…O paraya 116 beygir hatchback arabaya mı binsin millet sollamaya çıkarken 10 kez düşünmek için
Katılıyorum. 1.9 milyon TL ile Tesla satılıyor ise İYM li araçta her donanım + 150 BG motor olması gerekirdi.umarım VW Türkiye'de distribütör olmadan araç satmaya başlar. ..
Bu dogusu anlamakta zorlaniyorum. 1.5 tsi olan iki motorun birbirinden aman aman farkli oldugunu dusunmuyorum. Mimari acidan farklilar mi bilmiyorum. Neden 116 bg getirirsin? Amac ne? 150 bg in her pakette donanimini arttirip piyasaya bu fiyatlarla devam etse bile sikinti yasayacagi bir ortamda dusuk donanim,dusuk beygir ,eskiye gore dusuk kalite ile batarsin volsvagen.150 beygirlik otomatik t rocu 1.740tan bıraktılar,2 milyona 116 beygir golf satıyorlar…O paraya 116 beygir hatchback arabaya mı binsin millet sollamaya çıkarken 10 kez düşünmek için
artık değil maalesefMilletimizde son yıllarda oluşan cip=zenginlik algısından ötürü de böyle olduğunu düşünüyorum markalarda iyice sapıttı model uydurmaya başladılar mesela vw aynı sınıfta 3 tane crossover satıyor saçma bir iş. Ama golf hala sınıfında en iyi araba detaylara bakınca