Golf 7.5 Multimedya Sistemimi Güncellemek İstiyorum

Hocam evet çoğu araçta maalesef olmuyor genel olarak çoğunlukla Confortline olduğu icin
Torpido da ki kesim ünite olmayan araçlarda ünite yerleştirmek için kitaplık bolumunun kesilme işlemidir kesim
Istenmezse torpido değişimi yapılir ve ayrıca kablolama da gereklidir

Hocam senin için geçerli değil senin araçta ünite var
Al bir mib2 yada 5NA tak geç
Carpley için usb vede çerçeve alman gerekir
Anladığım kadarıyla sadece ekran, çerçeve ve USB bakmam gerekiyor. Hangi ekranlar uyumludur? Araştırma için nasıl bir yol izlemem gerekiyor, yönlendirir misiniz?

Ayrıca kapaklı saklama gözünün içinde USB portu mevcut yine de gerek var mı?IMG_1929.jpeg

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla sadece ekran, çerçeve ve USB bakmam gerekiyor. Hangi ekranlar uyumludur? Araştırma için nasıl bir yol izlemem gerekiyor, yönlendirir misiniz?

Ayrıca kapaklı saklama gözünün içinde USB portu mevcut yine de gerek var mı?Ekli dosyayı görüntüle 84809
Carplay için veri aktarım özellikli usb alman lazım. Yani evet değişmeli.

6.png
Bahsedilen parça sanırım bu. Şimdi ben aşağıdaki ekranı ve yukarıdaki USB Portu takarsam istediğim gibi bir sisteme sahip oluyor muyum? Yoksa torpidoda bulunan ünitenin de değişmesi gerekiyor mu?

7.png8.png

Parça kodları

USB Port : 5Q 0035726 E
Ekran : 5G6919605

Ekranla ilgili 5G6919605A ve 5G6919605B kodlu parçalara da denk geldim arasındaki farklar nedir?

Yorumlar için tekrar teşekkürler.

Ayrıca kapaklı saklama gözünün içinde USB portu mevcut yine de gerek var mı?Ekli dosyayı görüntüle 84809
Hocam carpley destekleyen usb alacaksın kablo değişimi gerekli değil
Yok hocam hatta orda servis kitabı var onu koyuyorum. Bu ekranlarda kendiliğinden ünite var sanırım zaten.
hocam her golf te Tiguan da Passat ta ünite yok higline olanlardan :/:99 vardır
Aynen rcd330 gibi tek parça olarak vardir

Geri