Golf 7.5 Multimedya Sistemimi Güncellemek İstiyorum

klserkan

Yeni Üye
İsim
Serkan
Araç
Golf 7.5 1.6 TDI DSG
Herkese merhaba,

Öncelikle bu bir alım ilanı değildir amacım tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi almak. Aracım 2017 Model Golf Comfortline. Mevcut sistemim resimlerdeki gibi ve ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Fiyat performans odaklı bir güncelleme yapmak istiyorum. İsteğim orjinal ekipman*

1.jpeg2.jpeg3.jpeg

Bu sistem hakkında çok fazla bilgiye erişemedim. Güncelleme alıyor mu? CarPlay destekliyor mu? gibi. Ünitemi sökemedim ama bilgisi olan varsa yazabilir.

İhtiyaçlarım ve sorularım şu şekilde

CarPlay bağlantısı
Geri görüş kamerası
Tatmin edici bir ses

Bu sistem CarPlay destekler mi?
Desteklemiyor ise destekleyen sisteme yükseltme yapılır mı yoksa sistem bütünüyle değişmeli mi?
CarPlay destekleyen sistemler hangileridir?
Ünite ve ekran kombinasyonları nasıl olur?

Teşekkürler.

Sizin ünitenizin aynısının (RCD330) CarPlay li versiyonu var, bu cihazların sağ tarafında Sound yerine App tuşu oluyor, o ürünü alıp değişim yaparsanız hem geri görüş hem de app connect bağlantısına sahip olursunuz.

@HONEY abi Türkiye RCD 330 distribütörüdür :), elinde var ise ürün konusunda sana yardımcı olabilir.

Bütçe el veriyor ise MIB2 cam ekran dedikleri üniteye de geçiş yapabilirsin ama yanlış bilmiyorsam o ekrana geçince torpido kısmındaki bir ünite değişimi gerekiyor.

sorarsın ama ellerinde kalmamıştır veya yoktur hevesin kursağında kalır
Tam anlayamadım :)

Sizin ünitenizin aynısının (RCD330) CarPlay li versiyonu var, bu cihazların sağ tarafında Sound yerine App tuşu oluyor, o ürünü alıp değişim yaparsanız hem geri görüş hem de app connect bağlantısına sahip olursunuz.

@HONEY abi Türkiye RCD 330 distribütörüdür :), elinde var ise ürün konusunda sana yardımcı olabilir.

Bütçe el veriyor ise MIB2 cam ekran dedikleri üniteye de geçiş yapabilirsin ama yanlış bilmiyorsam o ekrana geçince torpido kısmındaki bir ünite değişimi gerekiyor.
RCD330 hakkında okuduklarıma göre en büyük eksisi ses kalitesi çok kötü denmişti sizin bilginiz var mı? Ayrıca araç bilgilerine erişimde yokmuş. Bilenler aydınlatırsa memnun olurum. Torpido kısmındaki üniteyi değiştirmeden böyle bir güncelleme yapabiliceksem çok iyi olur. RCD330 harici bir ürün var mıdır?

Hocam sendeki sistem yada rcd330 dan pek birsey bekleme ses kalitesi çok düşük bu cihazların
Hocam aracın Confortline olduğu için ekstra masrafın olur düzgün bir cihazda cihaz hariç 6000/7000 arası kablolama ve montaj icin
Ama seskalitesi iyi olur ve seni isteklerim doğrultusunda memnun eder

RCD330 hakkında okuduklarıma göre en büyük eksisi ses kalitesi çok kötü denmişti sizin bilginiz var mı? Ayrıca araç bilgilerine erişimde yokmuş. Bilenler aydınlatırsa memnun olurum. Torpido kısmındaki üniteyi değiştirmeden böyle bir güncelleme yapabiliceksem çok iyi olur. RCD330 harici bir ürün var mıdır?
Bende de aynısından var sırf CarPlay olsun diye rcd 330 önermem direk mb2 olsun daha güncel ve aracın içi de güzel ve güncel gözüküyor. Ses kalitesi de iyileşir.

Torpido kesimi ve kablolama yapmak lagzim vede Confortline olan aracıların :/:99 da ünite yoktur
Arkadaşın arabasında da tirpidoda ünite yoktur ekranın arkasında tek bir parçadır aynı rcd330 gibi

@Oktay_b8_gte şefim belki konu dışı olucak ama bu mib2 866c 840a veya diğerlerine göre nasıl ? bende 8 ekran mib2 düşünüyorum. bizim burda retrofit yapan bilgi sahibi kişiler yok maalesef, hangisini önerirsiniz ? birde torpido kitapçık bölmesinde kesme biçme mutlaka oluyor mu ?

Hocam sendeki sistem yada rcd330 dan pek birsey bekleme ses kalitesi çok düşük bu cihazların
Hocam aracın Confortline olduğu için ekstra masrafın olur düzgün bir cihazda cihaz hariç 6000/7000 arası kablolama ve montaj icin
Ama seskalitesi iyi olur ve seni isteklerim doğrultusunda memnun eder
Bahsettiğiniz masraflar hangi cihazlar için geçerli?

Torpido kesimi ve kablolama yapmak lagzim vede Confortline olan aracıların :/:99 da ünite yoktur
Arkadaşın arabasında da tirpidoda ünite yoktur ekranın arkasında tek bir parçadır aynı rcd330 gibi
Torpido kesimi ne için geçerli ?

@Oktay_b8_gte daha iyi bilgi verebilir bu konuda, ben bu ünitelerden hiç kullanmadım, sadece forumda gördüğüm bilgilerden yola çıkarak yorum yaptım.

Geri