klserkan
Yeni Üye
- İsim
- Serkan
- Araç
- Golf 7.5 1.6 TDI DSG
Herkese merhaba,
Öncelikle bu bir alım ilanı değildir amacım tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi almak. Aracım 2017 Model Golf Comfortline. Mevcut sistemim resimlerdeki gibi ve ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Fiyat performans odaklı bir güncelleme yapmak istiyorum. İsteğim orjinal ekipman*

Bu sistem hakkında çok fazla bilgiye erişemedim. Güncelleme alıyor mu? CarPlay destekliyor mu? gibi. Ünitemi sökemedim ama bilgisi olan varsa yazabilir.
İhtiyaçlarım ve sorularım şu şekilde
CarPlay bağlantısı
Geri görüş kamerası
Tatmin edici bir ses
Bu sistem CarPlay destekler mi?
Desteklemiyor ise destekleyen sisteme yükseltme yapılır mı yoksa sistem bütünüyle değişmeli mi?
CarPlay destekleyen sistemler hangileridir?
Ünite ve ekran kombinasyonları nasıl olur?
Teşekkürler.
Öncelikle bu bir alım ilanı değildir amacım tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi almak. Aracım 2017 Model Golf Comfortline. Mevcut sistemim resimlerdeki gibi ve ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Fiyat performans odaklı bir güncelleme yapmak istiyorum. İsteğim orjinal ekipman*

Bu sistem hakkında çok fazla bilgiye erişemedim. Güncelleme alıyor mu? CarPlay destekliyor mu? gibi. Ünitemi sökemedim ama bilgisi olan varsa yazabilir.
İhtiyaçlarım ve sorularım şu şekilde
CarPlay bağlantısı
Geri görüş kamerası
Tatmin edici bir ses
Bu sistem CarPlay destekler mi?
Desteklemiyor ise destekleyen sisteme yükseltme yapılır mı yoksa sistem bütünüyle değişmeli mi?
CarPlay destekleyen sistemler hangileridir?
Ünite ve ekran kombinasyonları nasıl olur?
Teşekkürler.