Chedjou
Üye
Merhabalar, 2023 Golf 8 Life araca sahibim. Sıfırdan beri bende, alalı 20 ay ve 23 bin km oldu. Aracımda akşam iş çıkışında ilk marşta fotoğraftaki arıza lambaları yandı. Aracın gidişinde bir problem yoktu ancak yolda sürekli arıza verdi. Ben de akü zayıf diye düşünüp aracı S moda alarak motoru kapatmasını engelledim ve yüksek devir çevirerek aküyü şarj etmesini umdum. İş çıkış kaosu ortasında yolda kalmamak adına ise motoru hiç stop etmeyi denemedim. Verdiği arızalar Park sensörü devre dışı, Autohold arızası, ESP devre dışı, lastik basıncı, elektronik park freni devre dışı şeklindeydi.
Eve geldikten 1,5 saat sonra inip aracı çalıştırdığımda aynı arızalar hala duruyordu. Servisten sabaha randevu aldım ama bu şekilde kullanmaya da çekiniyorum açıkçası. Yol yardımı mı arasam diye de düşünmüyor değilim. Daha önce başına gelen olduysa aydınlatırsa sevinirim.

Eve geldikten 1,5 saat sonra inip aracı çalıştırdığımda aynı arızalar hala duruyordu. Servisten sabaha randevu aldım ama bu şekilde kullanmaya da çekiniyorum açıkçası. Yol yardımı mı arasam diye de düşünmüyor değilim. Daha önce başına gelen olduysa aydınlatırsa sevinirim.