High Kadran-Radyo, Şarkı Geçiş Gözükmemesi

Gökhan39

Üye
İsim
Gökhan
Araç
Golf 8 İmpression 1.0 TSİ
Merhaba arkadaşlar.

Golf8 impression aracımıza high versiyon kadran ve high getaway yükseltmesi yapmıştık. Fakat başlıkta belirttiğim gibi şarkı, radyo geçişleri gözükmüyor. Özellikler için bağlanıp bakıldığında bir sıkıntı gözükmüyor gibi. Sorun ne olabilir ve çözümü nedir? video çektim ama ekleyemedim buraya, fotoğrafta ses seviyesi uyarısının çıktığı yerde radyo ve şarkı geçişlerinde bilgi çıkmıyor.

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_0812.jpeg
    IMG_0812.jpeg
    76.9 KB · Görüntüleme: 16

Zaten belirttiğiniz kısımda herhangi radyo bilgisi çıkmıyor, ancak sağ sol veya orta sekmeye medyayı eklerseniz görebilirsiniz.
Ayrıca sesi direksiyondan açarsanız kadranda, medyadan açarsanız medyada ses sekmesini görürsünüz..

Upvote 0
Zaten belirttiğiniz kısımda herhangi radyo bilgisi çıkmıyor, ancak sağ sol veya orta sekmeye medyayı eklerseniz görebilirsiniz.
Ayrıca sesi direksiyondan açarsanız kadranda, medyadan açarsanız medyada ses sekmesini görürsünüz..
Hocam impression kadranında bile çıkıyordu.

Sürekli görünen bir bilgiden bahsetmiyorum şarkı veya radyo geçişlerinde bir kaç saniyelik çıkan şarkı ismi radyo ismi vb., çıkan bildirimden bahsediyorum, ilk mesajda da belirttiğim gibi.

Upvote 0
Hocam impression kadranında bile çıkıyordu.

Sürekli görünen bir bilgiden bahsetmiyorum şarkı veya radyo geçişlerinde bir kaç saniyelik çıkan şarkı ismi radyo ismi vb., çıkan bildirimden bahsediyorum, ilk mesajda da belirttiğim gibi.
Tamam hocam, benim aracımda fabrikasyon var bu kadran, hiç bir zaman geçicide olsa medya bilgisi gelmiyor anlık olarak, özellikle medya bilgisini kenara koymadığınız sürece görünmüyor, sadece anlık ses seviyesi gelir ve gider.

Upvote 0
Tamam hocam, benim aracımda fabrikasyon var bu kadran, hiç bir zaman geçicide olsa medya bilgisi gelmiyor anlık olarak, özellikle medya bilgisini kenara koymadığınız sürece görünmüyor, sadece anlık ses seviyesi gelir ve gider.

Life paket aracı olan arkadaş, geçişlerde anlık bilgi geldiğini iletmişti.
İmpression kadranda olup high versiyonda olmaması bana garip geldi. Sizin araç golf mü?

Upvote 0
Life paket aracı olan arkadaş, geçişlerde anlık bilgi geldiğini iletmişti.
İmpression kadranda olup high versiyonda olmaması bana garip geldi. Sizin araç golf mü?
2023 Caddy Style, kadran ve multimedia ve neredeyse her kompanent aynı.
Bahsettiğiniz şekilde Basic kadranda olup high versiyonda olmaması saçma.

Upvote 0
2023 Caddy Style, kadran ve multimedia ve neredeyse her kompanent aynı.
Bahsettiğiniz şekilde Basic kadranda olup high versiyonda olmaması saçma.
Acaba bende ve sizde mi yok sadece :D diğer paket golfleri olan arkadaşlar görüp yorumlayacaktır, aydınlanmış oluruz :) life paket olan arkadaş var demişti çünkü ben de, kafam karıştı :)

Upvote 0
Acaba bende ve sizde mi yok sadece :D diğer paket golfleri olan arkadaşlar görüp yorumlayacaktır, aydınlanmış oluruz :) life paket olan arkadaş var demişti çünkü ben de, kafam karıştı :)
Ekranlar farklı olsa olabilir derdim ama yazılım numaraları bile aynı, fark olmayacaktır.
Bende var diyenler resim atarsa daha iyi olur.

Upvote 0

Geri