R-Line Direksiyon ve Piyasadaki Sahte Ürünler

Sevyasbe

Üye
İsim
Berat Yasin
Araç
Caddy
Arkadaşlar hepinize selamlar aracıma b8 R line Direksiyon diye tanılan bulunan R line Direksiyondan alacağım fakat kaç kişiye sorduysam orjinal ama ithal lafını duydum veyahut sadece airbag orjinal ve gerçekten airbag+direksiyon olmasına ragmen bence ucuz rakamdan satılıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba galiba Honey adlı kullanıcı bunun gibi parçaların satışını gerçekleştiriyormuş elinde direksiyon olan varsa da konuşabiliriz herkese iyi forumlar

Hocam piyasada çok Taiwan mali dolaşıyor alacaksan orjinal olanı al bende de b8 var benim araçtan birkaç resim görünüm olarak araçta ki durusu

Ekli dosyalar

• 0DED5AA3-386B-4F2D-AB3B-D81515D90AED.jpeg
    0DED5AA3-386B-4F2D-AB3B-D81515D90AED.jpeg
    245.4 KB · Görüntüleme: 66
  • 2EDAB654-E807-4D91-BAE0-C4B17C82B059.jpeg
    2EDAB654-E807-4D91-BAE0-C4B17C82B059.jpeg
    915 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_9091.jpeg
    IMG_9091.jpeg
    174.2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_8951.jpeg
    IMG_8951.jpeg
    457.1 KB · Görüntüleme: 65
günaydın arkadaşlar, 3 tene yeni golf kullanan bir sürücü olarak şiddetle manuel tuş takımlı r.line direksiyonunu tavsiye ederim. dokunmatiklisi çok kullanışlı değil piano black parmak izi lekesi kalıyor en kötüsü de sağ tarafta köşedeki direksiyon ısıtmaya eliniz değdikçe direksiyon ateş alıyor fark edilip kapatılana kadar da sıcak bir direksiyon tutmuş oluyorsunuz. progresif direksiyon özelliği de olmalı, küçük hareketler turlar ile büyük manevra yapılabiliyor.

Çakma ürünleri farklı kelimelerle süsleyip satan satıclar epey çok, airbag orijinalse çember çok mühim olmayabilir belki ama bence en mantıklısı çıkma orijinal veya kufatec gibi sitelerden sipariş etmeniz.

@HONEY abinin evde vardır bunlardan illaki :D

Hocam piyasada çok Taiwan mali dolaşıyor alacaksan orjinal olanı al bende de b8 var benim araçtan birkaç resim görünüm olarak araçta ki durusu
Aklımın bi köşesinde bu direksiyon da duruyor ama tak çalıştır çalışır mı bilmiyorum yoksa 20 bin tl ye buldum 1 adet orjinal golf 8r direksiyon

günaydın arkadaşlar, 3 tene yeni golf kullanan bir sürücü olarak şiddetle manuel tuş takımlı r.line direksiyonunu tavsiye ederim. dokunmatiklisi çok kullanışlı değil piano black parmak izi lekesi kalıyor en kötüsü de sağ tarafta köşedeki direksiyon ısıtmaya eliniz değdikçe direksiyon ateş alıyor fark edilip kapatılana kadar da sıcak bir direksiyon tutmuş oluyorsunuz. progresif direksiyon özelliği de olmalı, küçük hareketler turlar ile büyük manevra yapılabiliyor.
Evet bu dokunmatik tuşlardan çok şikayet ediliyor evet ama çok karizmatik duruşu var bakalım hangisinden denk gelirse uyanı taktıracağım

Aklımın bi köşesinde bu direksiyon da duruyor ama tak çalıştır çalışır mı bilmiyorum yoksa 20 bin tl ye buldum 1 adet orjinal golf 8r direksiyon
Senin Caddy için bakıyorsan tak çalıştır olmayacağının garantisini verebilirim, çünkü B8 kasaların bile çoğunda tak çalıştır şeklinde çalışmıyor ve direksiyon ışıkları yanmıyor.
Emulator tarzı bir dönüştürücü ile takman mümkün olabilir ancak. PQ platforma göre bir direksiyon olmadığından tek yolu bu gibi.

Hocam çalışır neden çakışmasın ama direksiyon ısıtmalı alırsan belki sargı değişimi gerekebilir şahsen ben sargı degistirdim

Senin Caddy için bakıyorsan tak çalıştır olmayacağının garantisini verebilirim, çünkü B8 kasaların bile çoğunda tak çalıştır şeklinde çalışmıyor ve direksiyon ışıkları yanmıyor.
Emulator tarzı bir dönüştürücü ile takman mümkün olabilir ancak. PQ platforma göre bir direksiyon olmadığından tek yolu bu gibi.
Gördüğüm ve anlatılan şu şekilde direksiyonun üstündeki hız sabitleme tuşu dahil çalışıyor deniliyor tak çalıştır şekilde

Gördüğüm ve anlatılan şu şekilde direksiyonun üstündeki hız sabitleme tuşu dahil çalışıyor deniliyor tak çalıştır şekilde
Deneyin hocam o halde, en azından direksiyon aydınlatması ekstra modül olmadan çalışmayacak düşüncesindeyim izlediğim videolarda yola çıkarak.
Çalışıyorsa süper.

Geri