Tuş Takımı Renk Atma-Solma // Garantiye Girip Girmeme Durumu

thelordof

Katılımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Selamlar arkadaşlar,

Geçen gün tuş takımında lokal olarak renk atma-solma olduğunu fark ettim.

Daha önce bu tarz sorun yaşayan oldu mu, garantiye girip girmeyeceği hakkında fikri olan var mı?

Araç temizlik malzemeleri kaliteli ürünler kullanırım, onlardan kaynaklı olsa başka yerde de olması gerekirdi diye düşünüyorum.

331793d5.jpg

Merhaba, fotoğraf hem çok net olmadığı hem de kırmızı renkli ışık yansıması oldğu için net yorum yapmak zor. Fakat eklediğiniz fotoğrafta "set" yazısının da çevresinde renk değişimi var gibi duruyor. Daha net bir fotoğraf ile yorum yapılabilir belki.

özel bir soru olacak ama ellerinde terleme var mı? bazı insanların elleri aşırı terliyor. terde tuz bulunduğu için arabanın iç aksamlarının (vites kolu, cam açma düğmeleri vs) çabuk aşınmasına yol açıyor..

özel bir soru olacak ama ellerinde terleme var mı? bazı insanların elleri aşırı terliyor. terde tuz bulunduğu için arabanın iç aksamlarının (vites kolu, cam açma düğmeleri vs) çabuk aşınmasına yol açıyor..
O benim 😄
Uzun yolda peçeteyle tutuyorum direksiyonu 😅

Merhaba, fotoğraf hem çok net olmadığı hem de kırmızı renkli ışık yansıması oldğu için net yorum yapmak zor. Fakat eklediğiniz fotoğrafta "set" yazısının da çevresinde renk değişimi var gibi duruyor. Daha net bir fotoğraf ile yorum yapılabilir belki.
Set yazısında sıkıntı yok hocam.

Sadece tuş olmayan siyah çerçeve kısmında fotoda gözüktüğü gibi mevcut. Terleme normal seviyede ama o kısma ter gelmiyor. Aşırı sıcaklarda Direksiyon derisi doğal olarak eklendiği için orda oluyor.

Eski aracımın tuşlarında hiç deformasyon olmamıştı. Ter genelde direksiyon derisinde oluyor. Direksiyon derisinde de sıkıntı yok.

Geri