- İsim
- ㅤ
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Bu arada sabit hızla giderken baya fark ediyor yakıtı.Hocam kapatabiliyorsanız kapatın hiçbir işe yaramıyor act
Bu arada sabit hızla giderken baya fark ediyor yakıtı.Hocam kapatabiliyorsanız kapatın hiçbir işe yaramıyor act
Evet uzun yolda gerçekten çok iyi bir özellik. Ama şehir içi titreşim hissediliyor gerçekten de. Keşke start-stop gibi kapatıp açılabilen bir şey olsaydı çok güzel olurmuş.Bu arada sabit hızla giderken baya fark ediyor yakıtı.
Şehir içi de titreme var ama bence rahatsız edecek ölçüde değil. Tabi bu öznel.Evet uzun yolda gerçekten çok iyi bir özellik. Ama şehir içi titreşim hissediliyor gerçekten de. Keşke start-stop gibi kapatıp açılabilen bir şey olsaydı çok güzel olurmuş.
Bu arada sabit hızla giderken baya fark ediyor yakıtı.
0.5 ten fazla fark ediyor bence. Onun dışı bence iyi sistem.Hocam uzun yolda 0.5 lt az yaksa ne olur yakmasa ne olur ve bu sistem yüksek hızlarda çalışsa çok iyi olurdu ama hep şehir içi sürekli girip çıkması çok gereksiz buluyorum.
bu kadar rezil marka olamaz ya. sorunlu cıkarıyorlar arabaları sonra yayınladıkları güncelleme daha da bozuyor ve geri çekiyorlarBugun servise götürdüm ustanın yanında tabi hiç yapmadi o yüzden sıkıntı yok dedi. Birde güncellemeler geri çekilmiş yapmıyorlar bilginiz olsun.
Neden geri çekmiş acaba???Bugun servise götürdüm ustanın yanında tabi hiç yapmadi o yüzden sıkıntı yok dedi. Birde güncellemeler geri çekilmiş yapmıyorlar bilginiz olsun.