Golf 7 Cam Filmi

barisyigen

Üye
İsim
Barış
Araç
Golf 7 1.4Tsi
Öncelikle herkese merhaba.
Aracımda hali hazırda bir cam filmi var fakat filmler aşağı yukarı gittikce cam rengi silinmiş ve çok kötü bir görüntü gözüküyor
aracımın camını komple dışarı alıp sıfıra sıfır film cekmek istiyorum fakat yan camları sökmek zor mu basit mi bilmiyorum bilgi verebilecek varmı acaba

cam sökmek gibi bir deli cesaretin olduğu için öncelikle tebrik ediyorum.
piyasadaki cam filmcilerin neredeyse hepsi cam sökmeden takıyor

Upvote 0
Öncelikle herkese merhaba.
Aracımda hali hazırda bir cam filmi var fakat filmler aşağı yukarı gittikce cam rengi silinmiş ve çok kötü bir görüntü gözüküyor
aracımın camını komple dışarı alıp sıfıra sıfır film cekmek istiyorum fakat yan camları sökmek zor mu basit mi bilmiyorum bilgi verebilecek varmı acaba
benim filimcim tüm camları söküp öyle yapıyor adam camcı zaten 4 tane camı sökmesi 2 dakikayı geçmedi. eliniz alışık değilse kendiniz sökmeye çalışmayın hocam.

Upvote 0
Bayramdan önce Llumar çektirdim aracıma çok memnunum, camları söküp yapıyorlar. 2 dk içinde söküyorlar 4 camı'da.

Upvote 0
cam sökmek gibi bir deli cesaretin olduğu için öncelikle tebrik ediyorum.
piyasadaki cam filmcilerin neredeyse hepsi cam sökmeden takıyor

Deli cesaret işi değil bu ancak bunu deli cesareti görmek korkaklıktan başka bir şey değil (:

Mevcutta cam filmi varsa araçta eğer camın sökülerek yapılması en makbulü. Hatta cam filmi yoksa bile sökülerek yapılması kusursuz bir işçilik için yine çok iyi.

Fitili söküp,plastiği ayırdıktan sonra camı krikodan ayırması cam başı 1 dakika maksimum.

Risk ? eğer işe Pazartesi başlamış bir arkadaşsa camı sökerken cam krikonuzun üst plastiğini kırabilir.

Kara düzen cam filmindeki risk daha beter. Aracın Kapı döşemesini kastırırken kırılan tırnakların trim sesi yapması, kalıbı düzgün alamamaları, baloncuk sorunu, camda maket bıçağı/neşter çizikleri ve camı tuz buz etmesi gibi…

Upvote 0
sanırım camları tamamen söküp izole bir ortamda sıfıra sıfır film cekecegim böylece herşey daha güzel olucaktır ve kat kat uzun ömürlü olur diye düşünüyorum

Upvote 0
Konu cam filmi ama başka bir şey var aklıma gelen.
Camları çok sık açıp kapayınca camlar çiziliyor ve bu belli bir yıldan sonra çok rahatsız edici hale geliyor.
Bunun için de dıştan şeffaf film çekilme uygulamasına hiç şahit oldunuz mu webde yada reelde?
Acaba bir tık kalın film olsa ses yalıtımına da olumlu katkı sağlar mı?

Upvote 0
Konu cam filmi ama başka bir şey var aklıma gelen.
Camları çok sık açıp kapayınca camlar çiziliyor ve bu belli bir yıldan sonra çok rahatsız edici hale geliyor.
Bunun için de dıştan şeffaf film çekilme uygulamasına hiç şahit oldunuz mu webde yada reelde?
Acaba bir tık kalın film olsa ses yalıtımına da olumlu katkı sağlar mı?
Çizilen cam olayını yürürken çevremde araçlara bakıyorum en çok şöför camlarında bariz var. Fitil araları tozluyken pek açmamak lazım ama yapacak pek bir şey de olmuyor gibi.

Upvote 0
Çizilen cam olayını yürürken çevremde araçlara bakıyorum en çok şöför camlarında bariz var. Fitil araları tozluyken pek açmamak lazım ama yapacak pek bir şey de olmuyor gibi.
bende cizilen kısım cam değil içeriden yapılan eski film o kadar adi bir malzeme ki boyama büyük ihtimalle komple silinmiş film ciizik duruyor oda

Upvote 0

Geri