golf7 yazılım hakkında bilgi verebilirmisiniz ?


querten53

Yeni Üye
Katılım
24 Eyl 2016
Mesajlar
22
Tepkime puanı
0
İsim
sefa
merhaba arkadaşlar 2014 golf7 tdi manuel aracım var. Araca daha 2 hafta önce 18 inc jant ve 3.5mm yay taktım yol tutuşu konusunda istediğim gibi oldu. Şimdi performansını biraz daha arttırmak istiyorum bunun için yazılım uygulaması yapan firmalar var yani onların söylemesine göre herşey güllük gülistanlık fakat sizin tecrübeleriniz varsa bu konuda yararlanmak istiyorum. Yazılımı yaptırınca 145 bg gibi bir güç oluyormuş peki ne gibi sorunlarla karşılaşırım arabayı öyle sürekli performanslı kullanan sıkıştıran birisi değilim tecrübeleriniz paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar...

 
@querten53 degerli hocam yazılım atan firmalar var dış piyasada fakat bunun için bir çoğu motor beyininin içini açıyor, şahsıma soracak olursanız hıza da hevesli değilseniz orjinal halinden vazgeçmemek en doğrusudur.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ben her zaman en optimal seviyeyi markaların bulduğu kanısındayım yani bir motoru geliştirmek için milyar dolarlık ar-ge yapan firmalar bu performans artırma işlerini akıl edemiyorlar da bu yazılım firmaları mı akıl ediyor bunu...böyle dediğinizde de ülkelere göre değişen emisyon vergi filan gibi birşeyler diyorlar ama bence bunları geçeceksiniz.

birde performans artarken yakıt düşüyor diyorlar...tüm bunların yanında motoru elinize alma ihtimaliniz ve aracın optimal seviyesine göre ayarlanan tasarlanan mekanik parçalara zarar verme ihtimaliniz fren mekaniği aktarma organları vs vs... Olaya sadece performan artsın diye bakmamak lazım

 
Bilinen firmalarda yazılım yaptırabilirsiniz sorun olmaz. Heleki aracınız tdi yazılıma daha iyi cevap verir. Peformansınız artar, yakıt kullanımınız aynı kalırsa düşer. 

Bu fabrika akıl edemediği geyiği yıllardır yapılıyor, takmayın. Akıl etmek ile alakası yok. Optimize ayarların ülkemiz şartlarına göre revizyonudur yazılım işi. Golf 7 lerin hiçbir modelinde yazılım beyin açılarak vs yapılmaz. Obd portundan programlanır. İşini bilen adam için yarım saat maximum sürer. Ben Ecufast tavsiye ederim. @querten53

 
@Balistique @Burak_53 @EMRAH ATTS Öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Yazılımı daha önce bi akrabam 1.4 tsi jetteya yaptığını hiç bir sorun yaşamadığını söyledi. Beyin sökme olayınıda sordum bana beyin felan sökülmüyor bilgisayara takıp yapıyorlar dedi. Bende yaptırırsam onun yaptırdığı firmada yaptırıcam zaten Paşaoğlu diye bir firma bakalım araştırıyorum hala.

 
Bunu yapanlar bazıları hocam net bilmiyorum çip denen olayda söküldüğünü söylediler dukkana bir arkadaş gelmiştı yyazılım fırmasından

 
@EMRAH ATTS anladım yok hocam o konuda kesin bilgi var bilgisayar takılıp yapılıyor golf7 ler açma sökme işlemi olmuyor.

 
Araca göre değişebiliyor. Her 1.4 sökülmüyor ama sökülmesi gereken oluyor. Tecrübeyle sabit.

Samsung'tan gönderildi...

 
Açma sökme işlemi BMW'lerde yapılıyor. İşlem yapıldıktan sonra beyin bildiğiniz silikon ile birleştiriliyor.

 
Çip işlemleri için yılbaşına kadar kendi kablomuza kavuşacağız. 50-100tl gibi bir ücrete kendi işimizi göreceğiz. O ücrette yeni kablo alabilmek için olacak.

 
@EMRAH ATTS teşekkürler değerli forumdaşım  :'(

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf gerçekten çok güzel olur fiyatlar baya tuzlu. merakımdan soruyorum mazur görün yazılımı nasıl kodluyacaksınız yoksa elinizde hazır taslak varmı? 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

@yusuf gerçekten çok güzel olur fiyatlar baya tuzlu. merakımdan soruyorum mazur görün yazılımı nasıl kodluyacaksınız yoksa elinizde hazır taslak varmı? 
Hocam bu konuda köklü firmalardan bizim araçlara ait yazılımları satın alacağız. 1.2 1.4 ve 1.6 için ayrı ayrı. Detaylıca araştırıyorum bu konuyu. 

 

Geri
Üst Alt