2004 Model Golf 5 Gösterge Paneli

Jengaa

Yeni Üye
İsim
Cengizhan
Araç
Golf 5
Cümleten selamın aleyküm.
2004 model golf 5 'e sahibim ve gösterge panelinde bulunan kilometrenin yazdığı ekran aracı kullandıkça soluklaşmaya başlıyor. Ama aracı 1 gün kullanmıyayım cam gibi gösteriyor bunun sebebi nedir acaba bilgisi olan varsa çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim kazasız belasız herkese.

Ekli dosyalar

• golf gösterge.jpg
    golf gösterge.jpg
    37.3 KB · Görüntüleme: 10
Arabamı güneşte bırakırsam benim de soluklaşıyor . Gölgede yada soğuk havalarda sorun yok. Yabancı sitelerin birinde ,bundan dolayı gösterge panelini komple değiştiren bir adamın bir müddet sonra tekrar soluklaşma yaşadığını okudum. Çaresi yok galiba Golf 5 lerde kronik bir şey herhalde.

Upvote 0
Arabamı güneşte bırakırsam benim de soluklaşıyor . Gölgede yada soğuk havalarda sorun yok. Yabancı sitelerin birinde ,bundan dolayı gösterge panelini komple değiştiren bir adamın bir müddet sonra tekrar soluklaşma yaşadığını okudum. Çaresi yok galiba Golf 5 lerde kronik bir şey herhalde.
Evet hocam kronikmiş bende araştırma yaptım, hatta birisi 37 bin ₺ ye 0 almış 8 ay sonra tekrar aynı ptoblemi yaşamış. Maalesef bunun bir çaresi yokmuş.

Upvote 0
Merhaba, ekran değişimi ile bunu çözüyorlar. Vag grubunda kronik bir sorun. Araç soğuk iken net gösterir içi ısındıkça soluklaşır. Muayene esnasında sorun teşkil etmiyor bu durumu bildikleri için geçiriyorlar. Km bilgisine ise sağdan veya soldan baktıkları zaman ekran okunduğu için okuyabiliyorlar.

Upvote 0

Geri