2004 Model Golf 5 Gösterge Paneli

Jengaa

Yeni Üye
İsim
Cengizhan
Araç
Golf 5
Cümleten selamın aleyküm.
2004 model golf 5 'e sahibim ve gösterge panelinde bulunan kilometrenin yazdığı ekran aracı kullandıkça soluklaşmaya başlıyor. Ama aracı 1 gün kullanmıyayım cam gibi gösteriyor bunun sebebi nedir acaba bilgisi olan varsa çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim kazasız belasız herkese.

Ekli dosyalar

• golf gösterge.jpg
    golf gösterge.jpg
    37.3 KB · Görüntüleme: 7
Arabamı güneşte bırakırsam benim de soluklaşıyor . Gölgede yada soğuk havalarda sorun yok. Yabancı sitelerin birinde ,bundan dolayı gösterge panelini komple değiştiren bir adamın bir müddet sonra tekrar soluklaşma yaşadığını okudum. Çaresi yok galiba Golf 5 lerde kronik bir şey herhalde.

Upvote 0
Arabamı güneşte bırakırsam benim de soluklaşıyor . Gölgede yada soğuk havalarda sorun yok. Yabancı sitelerin birinde ,bundan dolayı gösterge panelini komple değiştiren bir adamın bir müddet sonra tekrar soluklaşma yaşadığını okudum. Çaresi yok galiba Golf 5 lerde kronik bir şey herhalde.
Evet hocam kronikmiş bende araştırma yaptım, hatta birisi 37 bin ₺ ye 0 almış 8 ay sonra tekrar aynı ptoblemi yaşamış. Maalesef bunun bir çaresi yokmuş.

Upvote 0

Geri