Alperensadic
Yeni Üye
Kocaeli ilinde düzgün rot balansçı bulamadım yapanlarda düzgün yapamadı golf 7 aracım için yetkili servis olan ark otoda mı yaptırmalıyım veya önerebiliceğiniz yerler varmı kocaeli izmit çevresinde
Valla bugün yaptırdım yetkili serviste direksiyon açı kalibrasyonuda yapıldı dışarıdaki çoğu firma açı sensörü sıfırlaması yapmıyor şuanda çiçek gibi oldu bıraktığım zaman dümdüz gidiyor fikrinize saygı duyarım çünkü biraz tuzlu 2300 tl gibi bir maliyeti var maliyet göz önüne alındığı zaman saçmalık gibi gözüküyorBasit bir rot ayar işlemi için bile yetkili servis tercihi bana tam zıt olaylar.
Gerçi benim yorum yapmam da full mantıksız
3 falken 1 laufenn lastikle yol alan adam rot/balans işlerinden hiç bahsetmemesi lazım.
Gerçi ? Sürüş nasıl diyene?
Fıstık gibi gidiyor yolda . Sapmasız yalpalasız.
Digerleride sırayla pert oldukça
Riken , nexen takarım
ortaya karışık Falken , laufenn, riken, nexen yol tutusta son nokta
Size yaştan dolayı indirim yapılmıştır büyük ihtimalle...benim direksiyonu söylediğimde gerek yok dendi ve kalibrasyon yapılmadıKocaeli ark otoda
2015 golf bilemiyorum artık cansu hanım ilgilendi bizimleSize yaştan dolayı indirim yapılmıştır büyük ihtimalle...benim direksiyonu söylediğimde gerek yok dendi ve kalibrasyon yapılmadı
yuzde 30 zubizu indirimi benim araç 20242015 golf bilemiyorum artık cansu hanım ilgilendi bizimle