Golf 8 aracım yüksek hızlarda sağa çekme yapıyor

yusufcy

Üye
İsim
yusuf
Araç
golf 8 life
öncelikle herkese merhaba aracımda sağa çekme mevcut nedenini bilmiyorum aklımda 2 neden olabilir ve direksiyon ayarıda bozulmuş gibi sanki
1. cisi jantlarımı 16 inçten 17 ince çevirdim (balans ayarı yapıldı )
2. cisi bayram ziyaretimde köy yollarına girdim ve yollar felaket kötüydü ara ara sert girişlerde yaptım
aracımıda 2 kez rotada soktum.acaba direksiyon ayarı mı bozuldu eksper direksiyonda boşluk var demişti .

bilecik yolunda anlayamadığım sağa çekme bende de vardı muhtemelen yol yüzünden olduğunu düşünüyorum

kuzey marmarada olmadı mesela

Upvote 0
sağa sola çekme balans değil rot ayarı ile ilgilidir.bunun dışında lastik basınçlarını kontrol edin ve lastikleri gözden geçirin

Upvote 0
öncelikle herkese merhaba aracımda sağa çekme mevcut nedenini bilmiyorum aklımda 2 neden olabilir ve direksiyon ayarıda bozulmuş gibi sanki
1. cisi jantlarımı 16 inçten 17 ince çevirdim (balans ayarı yapıldı )
2. cisi bayram ziyaretimde köy yollarına girdim ve yollar felaket kötüydü ara ara sert girişlerde yaptım
aracımıda 2 kez rotada soktum.acaba direksiyon ayarı mı bozuldu eksper direksiyonda boşluk var demişti .

Nedense her yer iyi rot yapamıyor. Yeni nesil araçlarda bu sorunu çok duyuyorum.

Upvote 0
sanki direksiyon ayarı bozuk gibi sola çevirince hemen tepki veriyor ama sağa çevirince boşluk var gibi ,kaynağı nedir acaba

Upvote 0

Geri